26 / 04 / 2024

koza park fiyat listesi

koza park fiyat listesi

Koza Park fiyat listesi dahilinde projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları minimum 2 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor. Koza Park projesinde daire bedelinin en az yüzde 25'i peşinat için ödeniyor...

Koza Park fiyat listesi!

Koza Park fiyat listesi dahilinde projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları minimum 2 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor. Koza Park projesinde daire bedelinin en az yüzde 25'i peşinat için ödeniyor...

Koza Park fiyat!

Koza Park fiyat listesi 170 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Esenyurt Koza Park Evleri projesinde yüzde 10 peşinat ödemesi yaptıktan sonra kalan tutar firma bünyesinde 60 ay ödeniyor...

Koza Park fiyat listesi!

Koza Park fiyat listesi kapsamında konutların fiyatlarıyla ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Kozapark fiyatları!

Kozapark fiyatları haberimizde yer alıyor. Esenyurt Koza Park projesinde konut teslimlerinin Haziran 2015 yılında yapılması hedefleniyor...

Koza Park fiyat listesi!

Garanti Koza girişimi ile yükselen Koza Park fiyat listesi ile ilgili bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Koza Park nerede?

Garanti Koza girişimi ile Esenyurt'ta konumlandırılan Koza Park nerede? sorusunun detayları için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Kozapark fiyat listesi!

Kozapark fiyat listesi dahilinde metrekare birim fiyato 1.700 liradan başlıyor. Esenyurt Kozapark Evleri Haziran 2015 yılında teslim ediliyor...

Koza Park detaylı fiyat listesi!

Koza Park detaylı fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 1.700 TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2015 yılında yapılması hedefleniyor.

Koza Park fiyatlar!

Koza Park fiyatlar haberimizin içerisinde yer alıyor. Esenyurt Koza Park satış fiyatı metrekare bazında 1.700 lira - 2 bin 300 lira arasında belirlendi...

Kozapark fiyat!

Kozapark fiyat listesi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Esenyurt Kozapark Garanti Koza tarafından Akkoza projesinin 4. etabı olarak inşa ediliyor...

Koza Park fiyat!

Koza Park fiyat listesi kapsamında metrekare satış fiyatı 1.700 TL - 2 bin 300 TL arasında değişiyor. Garanti Koza Park Evleri'nin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Koza Park fiyat listesi!

Satış süreci devam eden Koza Park fiyat listesi kapsamında daireler metrekaresi 1.700 liradan satılıyor...

Adana Koza Park Center'ın 2. etabı 2017'de tamamlanacak!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

Koza Park Center'ın ilk etabı 2016'da teslim edilecek!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

Zeytinburnu Beyaz Park fiyat!

Toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Zeytinburnu Beyaz Park fiyat listes, kapsamında 1+1 konutlar 400 bin TL'den başlıyor.

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat!

Toplam 100 milyon TL yatırımla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 400 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Koza Park fiyatları!

Garanti Koza tarafından hayata geçirilen Esenyurt Koza Park fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 7 blok halinde inşa edilen projenin satış süreci devam ediyor.

Bahçeşehir Park fiyat listesi!

Bahçeşehir Park fiyat listesi konutların ve dükkanların metrekarelerine göre değişiyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje Atmaca Grup ve MFA İnşaat imzası taşıyor.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat!

En küçük dairenin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 130 adet daire yer alacak. MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat listesi kapsamında daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinden satışa sunulacak.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Eval Park fiyat listesi!

Eval Park fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 870 konut ve 20 ticari üniteden meydana gelen projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Esenyurt Future Park fiyat!

Esenyurt Future Park fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Koza Park Esenyurt'ta teslimler etap etap gerçekleşecek!

Garanti Koza'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Koza Park projesinde inşaat ve satış süreci devam ediyor. Sonbahardan itibaren etap etap teslim edilecek na tamam dairelerin iç dekorasyon süreci ise 6 ayda tamamlanacak.

Mesa Koza 66 fiyat!

Lansmanı 2 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Mesa Koza 66 fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor.

koza park fiyat listesi Haberi

koza park fiyat listesi


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran  Koza Park projesi Akkoza Evleri'nin dördüncü etabı olarak hayata geçirilmiş durumda.  Koza Park fiyat listesi 'ne geçmeden önce proje hakkında bilgilendirelim.


Lokasyon olarak Esenyurt 'ta yer alan Koza Park projesi Garanti Koza girişimi ile yükseliyor. Koza Park projesinde yer alan 1 oda 1 salon evler 64-98 metrekare ve  2 oda 1 salon evler 78-150 metrekare arasındaki büyüklüklerde tasarlanmış durumda.  Koza Park fiyat listesi hakkındaki detaylar şöyle: 


 Koza Park fiyat listesi: 


 Koza Park fiyat listesi 'ne göre projedeki daireler 2 bin liradan başlayan metrekare birim bedeli ile satışa sunulmuş durumda. 


Koza Park fiyat listesi hakkında detaylı bilgiyi 0212 444 99...