19 / 04 / 2024

Koza Park fiyat listesi!

 Koza Park fiyat listesi!

Firma: Garanti Koza

Proje: Koza Park

Koza Park fiyat listesi dahilinde projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları minimum 2 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor. Koza Park projesinde daire bedelinin en az yüzde 25'i peşinat için ödeniyor...




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran  Koza Park projesi Akkoza Evleri'nin dördüncü etabı olarak hayata geçirilmiş durumda.  Koza Park fiyat listesi 'ne geçmeden önce proje hakkında bilgilendirelim.


Lokasyon olarak Esenyurt 'ta yer alan Koza Park projesi  Garanti Koza  girişimi ile yükseliyor. Koza Park projesinde yer alan 1 oda 1 salon evler 64-98 metrekare ve  2 oda 1 salon evler 78-150 metrekare arasındaki büyüklüklerde tasarlanmış durumda.  Koza Park fiyat listesi hakkındaki detaylar şöyle: 


 Koza Park fiyat listesi: 


 Koza Park fiyat listesi 'ne göre projedeki daireler 2 bin liradan başlayan metrekare birim bedeli ile satışa sunulmuş durumda. 


Koza Park fiyat listesi hakkında detaylı bilgiyi 0212 444 99 33 numaralı satış ofisi telefonundan projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz.


2 bin 344 adet konutun yer aldığı  Koza Park ödeme bilgileri şöyle: 


 Koza Park ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor. Koza Park ödeme planı 'na göre daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor ve kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi kullanılabiliyor.  Koza Park projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılabiliyor. 


Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında yapılacağı Koza Park projesinde basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolları, kapalı otopark, fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna bulunuyor.


Koza Park iletişim bilgileri: 


Koza Park açık adresi: Sanayi Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 1 Esenyurt-İSTANBUL 


 Koza Park telefon: 0212 444 99 33


Koza Park kroki: 


 Koza Park fiyat listesi!


Telefon:0212 444 99 33

Web adresi: www.garantikoza.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön