25 / 04 / 2024

koza park telefon numarası

koza park telefon numarası

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilen Koza Park adres bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz.Koza Park projesinde 1+1' den 5+1' e kadar daire seçeneği mevcut...

Kozapark fiyatlar!

Kozapark fiyatları metrekare bazında 2 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Garanti Koza' nın projesi olarak hayata geçirilen Kozapark projesi Esenyurt' ta inşa ediliyor. Projede konut teslimlerinin Haziran 2015' te gerçekleşmesi hedefleniyor...

Kozapark satılık!

Kozapark satılık konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor

Koza Park fiyat listesi!

Koza Park fiyat listesi dahilinde projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları minimum 2 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor. Koza Park projesinde daire bedelinin en az yüzde 25'i peşinat için ödeniyor...

Koza Park fiyat listesi!

Koza Park fiyat listesi dahilinde projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları minimum 2 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor. Koza Park projesinde daire bedelinin en az yüzde 25'i peşinat için ödeniyor...

Koza Park fiyatları!

Koza Park fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Haziran 2015 yılında teslim edilecek olan Esenyurt Koza Park Evleri ödemeleri yüzde 10 peşinatla yapılıyor...

Kozapark fiyat listesi!

Kozapark fiyat listesi 170 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Kozapark Esenyurt'ta metrekare birim fiyatı 2 bin liradan başlıyor...

Kozapark fiyatlar!

Garanti Koza imzası taşıyan Kozapark fiyatlar bilgisine ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Koza Park satış fiyatları!

Koza Park satış fiyatları kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Koza Park fiyat listesi!

Garanti Koza girişimi ile yükselen Koza Park fiyat listesi ile ilgili bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Kozapark fiyat listesi!

Kozapark fiyat listesi kapsamında projenin tüm detayları haberimizin içinde yer alıyor

Koza Park görselleri!

Koza Park görselleri kapsamında projenin fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor

Kozapark teslim tarihi!

Kozapark teslim tarihi Haziran 2015 yılı olarak belirlendi. 200 milyon dolar yatırımla inşa edilen Kozapark Evleri Esenyurt'ta yer alıyor...

Koza Park Esenyurt iletişim!

Garanti Koza 'nın Esenyurt'ta yükselen projesi Koza Park Esenyurt iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Koza Park Esenyurt teslim tarihi!

Konut satışlarının devam ettiği Koza Park Esenyurt teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlendi...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Ayazağa Vadistanbul Park telefon numarası!

Ayazağa Vadistanbul Park telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi. 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projede satılık ev fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor.

Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Nurol Park Güneşli satış ofisi telefon!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 1. etap çalışmaları sürüyor!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana’nın batısına değer katacak.

Koza Park Center Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap satış ofisi telefon!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Başakşehir Park Mavera 2. Etap satış ofisi telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Beyaz Park satış ofisi telefon!

Toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa edilen proje toplam 370 daireden meydana geliyor. Beyaz Park satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Park Mavera 2. Etap satış ofisi telefon!

Park Mavera 2. Etap satış ofisi telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi. 14 blok halinde inşa edilen proje Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Adana Koza Park Center 2016 yılında tamamlanacak!

Çalışanların sağlığı ve iş verimi açısından olumlu katkıları bilimsel olarak kanıtlanmanın yanı sıra kurumsallığın da en önemli unsurlarından olan iş yeri ortamının en prestijlisini Adana’da, Gaziantep ve Adana’lı iki güçlü ortak hayata geçiriyor.

koza park telefon numarası Haberi

koza park telefon numarası

Koza Park adres bilgisini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 


Koza Park İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde 41 katlı 4 blok halinde yükseliyor. 


Koza Park Esenyurt projesinde toplam 2.344 adet konut yer alıyor. 



Esenyurt Koza Park'ta daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



110 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Koza Park Garanti Koza imzası taşıyor. 




2015 yılının Haziran ayında teslimlerin gerçekleşeceği Koza Park projesinin sosyal olanakları arasında voleybol sahası, yürüyüş yolları, kapalı otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Koza Park adres!

Koza Park adres: Sanayi Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 1 Esenyurt-İSTANBUL. 


Koza Park iletişim:

Telefon:0212 444 99 33

Web adresi: www.garantikoza.com.tr

Belemir...