19 / 04 / 2024

Kozapark fiyatlar!

Kozapark fiyatlar!

Firma: Garanti Koza

Proje: Koza Park

Kozapark fiyatları metrekare bazında 2 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Garanti Koza' nın projesi olarak hayata geçirilen Kozapark projesi Esenyurt' ta inşa ediliyor. Projede konut teslimlerinin Haziran 2015' te gerçekleşmesi hedefleniyor...




Kozapark Evleri,  Garanti Koza  tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Kozapark Evleri Akkoza Evleri'nin dördüncü etabı olarak inşa ediliyor.


Kozapark fiyatları metrekare bazında 2 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Esenyurt Kozapark Konutları'nda daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Esenyurt Kozapark projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutlar 64-98 metrekare ve  2 oda 1 salon konutlar 78-150 metrekare arasındaki büyüklüklere sahip. Kozapark projesinde 2 bin 344 adet konut bulunuyor. 


Kozapark Esenyurt'ta daire sahiplerine yürüyüş yolları, kapalı otopark, fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Kozapark fiyatları kapsamında dairelerin metrekaresi 2 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Esenyurt Kozapark fiyatları dahilinde yapılacak ödemeler için daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor ve kalan yüzde 75'lik tutar banka kredisi ile ödenebiliyor.


Garanti Kozapark Konutları'nda daire teslimlerinin 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi bekleniyor.


Kozapark nerede?

Kozapark adres: Sanayi Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 1 Esenyurt-İSTANBUL. 



Kozapark fiyatlar!



Kozapark Rezidans iletişim bilgileri!

Telefon:0212 444 99 33

Web adresi: www.garantikoza.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkkulisi.com



projeye sor



Geri Dön