16 / 04 / 2024

koza park nerede

koza park nerede

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yer alıyor. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Koza Park daire fiyatları...

Koza Park projesinin havadan videosu!

Garanti Koza imzası ile hayata geçirilen Koza Park projesi Akkoza Evleri projesinin dördüncü etabı olarak yükseliyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Koza Park projesinde toplam 2 bin 344 adet konut bulunuyor

Koza Park projesinin havadan en son videosu!

Toplam 2 bin 344 adet konuttan meydana gelen Koza Park projesi Akkoza Evleri projesinin dördüncü etabı olarak yükseliyor. Bahçeşehir'de hayata geçirilen Koza Park projesi Garanti Koza imzası taşıyor

Koza Park detaylı fiyat listesi!

Koza Park detaylı fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 1.700 TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2015 yılında yapılması hedefleniyor.

Koza Park fiyatlar!

Koza Park fiyatlar haberimizin içerisinde yer alıyor. Esenyurt Koza Park satış fiyatı metrekare bazında 1.700 lira - 2 bin 300 lira arasında belirlendi...

Kozapark teslim tarihi!

Kozapark teslim tarihi Haziran 2015 yılı olarak belirlendi. 200 milyon dolar yatırımla inşa edilen Kozapark Evleri Esenyurt'ta yer alıyor...

Koza Park Esenyurt telefon!

Dairelerin banka kredisine uygun olarak satıldığı Koza Park Esenyurt telefon 0212 444 99 33...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Koza Park Center 1. etap çalışmaları sürüyor!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana’nın batısına değer katacak.

Koza Park Center Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Adana'ya Koza Park Center projesi geliyor!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

Koza Park Center yükseliyor!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana'nın batısında hayat buluyor.

Adana Koza Park Center'ın 2. etabı 2017'de tamamlanacak!

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center Projesi Adana’nın batısında hayat buluyor.

koza park nerede Haberi

koza park nerede

Koza Park daire fiyatları ile ilgili bilgielri haberimizde bulabilirsiniz. İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Koza Park projesinde 2 bin 344 konut yer alıyor. 


Koza Park daire teslimleri ne zaman?


Projede daire teslimleri 2015 Haziran olarak belirlendi. Koza Park projesinde; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor.


Hala satışların devam ettiği Koza Park projesi, Garanti Koza tarafından yüskeliyor.


Koza Park daire fiyatları!


Koza Park daire fiyatları 224 bin liradan başlıyor. 


4 bloktan meydana gelen projeki bloklar 41 kalı olarak tasarlandı.


Koza Park ulaşım!


Koza Park ulaşım bilgilerine göre Koza Park telefon numarası 0212 444 99 33 olarak belirlendi.


Koza Park...