18 / 04 / 2024

Kozyatağı Vitrin Kadıköy iletişim

Kozyatağı Vitrin Kadıköy iletişim

Kozyatağı Vitrin fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Toplam 122 tane konutun yer aldığı proje Genç Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi'ndeki 3169 ada, 104 parsele ilişkin imar planı tadilatı 21 Mayıs 2018 tarihinde askıya çıktı..

Kadıköy Kozyatağı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Kadıköy İlçesi, Kozyatağı Mahallesi, 1452 ada, 128 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kadıköy Kozyatağı imar planı değişikliği askıda!

İBB tarafından Kadıköy Kozyatağı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Plan, 17 Aralık'ta mesai bitiminde askıdan indirilecek..

Kadıköy Mesa Kozyatağı satılık daire fiyatları!

Mesa Kozyatağı 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri ile İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda inşa ediliyor. Projenin lansmanı 11 Mayıs'ta yapılacak...

Kadıköy Mesa Kozyatağı daire fiyatları!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından hayata geçirilen MESA Kozyatağı Evleri'nde teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayın gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Kadıköy Mesa Kozyatağı daire fiyatları...

Kadıköy Kozyatağı'nda 6 katlı bina yıkıldı!

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Lemi Atlı Sokak içerisinde bulunan 6 katlı bir bina kentsel dönüşüm kapsamda yıkıldı. İşte o haber...

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim!

Genç Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplam 122 adet daire yer alıyor. Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 574 59 59 olarak belirlendi.

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 3 Haziran' da 10 bin TL sermaye ile Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Marmara Caddesi' nde açıldı.

Kadıköy'de rezidans inşaatında 1 işçi hayatını kaybetti!

Kadıköy Kozyatağı’ndaki rezidans inşaatında 4’üncü kattan üzerine iskele kalas ve demirleri düşen işçi hayatını kaybetti. Kaza sonucu Sezer Karakaş (22) adlı işçi hayatını kaybetti.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin Kadıköy'deki taşınmazı satışa çıktı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Kadıköy ilçesi, Kozyatağı mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 20 Mart 2014 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek....

Kadıköy Kartal metro güzergahı!

Kadıköy Kartal metro güzergahında yer alan duraklar; Kadıköy, İbrahimağa, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Altayçeşme, Maltepe, Gülsuyu, Cevizli, Hastane, Soğanlık ve Kartal olarak hizmet veriyor...

Kozyatağı Vitrin Kadıköy iletişim Haberi

Kozyatağı Vitrin Kadıköy iletişim

Kozyatağı Vitrin Konutları 6 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. 


Kozyatağı Vitrin fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Projede 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


İstanbul Kadıköy - Kozyatağı lokasyonunda inşa edilen Kozyatağı Vitrin Evleri 2 bloktan oluşuyor. Projede 122 adet daire bulunuyor. 


Genç Yapı Kozyatağı Vitrin'de futbol ve basketbol alanları, kapalı ve açık otopark, fitness salonları, yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, çardaklar ve geniş oturma alanları gibi sosyal imkanlar mevcut.


Kozyatağı Vitrin fiyat listesi!

Kadıköy Kozyatağı Vitrin Rezidans Genç Yapı imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 


Kozyatağı Vitrin Kadıköy iletişim

Telefon: (0216) 574 59 59

Web adresi: www.gencyapi.com.tr

Özge...