27 / 04 / 2024

kredi alma cayma kredi 14 gün cayma

kredi alma cayma kredi 14 gün cayma

Tüketicilerin en fazla şikayet ettiği konularda haklarını düzenleyen kanun sonbahara kaldı. Kanun kapsamında kredi alanlara 14 gün içinde cayma hakkı sağlanacak...

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Konut almak şimdi daha da zor: Kredi taksitleri geçen seneye göre yüzde 70 arttı!

Türkiye'de konut fiyatları artmaya devan ederken konut satın alma oranları ise inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor. Hızlı artan fiyatlar, kredi faiz oranlarının yükselişi ve kredileri sınırlayan düzenlemeler konut satışlarını yavaşlattı.

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Emekliler için PTT'den SMS ile kredi müjdesi: 70 Bin TL nasıl alınır?

Emekliler artık PTT şubelerine uğramadan kredi çekebiliyor. 70 bin TL’ye kadar sunulan kredi fırsatından yararlanmak ise oldukça kolay. Bu müjdeli haber özellikle de kredi alamam diyenleri ilgilendiriyor. İşte PTT’den gelen 70 bin TL’ye varan kredi alma şartları ve yöntemleri haberin devamında...

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

Bu bankadan senetle kredi alma fırsatı sizin olabilir! İşte ayrıntısıyla detaylar!

Ziraat Bankası, acil para sıkıntısına düşen bireylere özel bir çözüm sunuyor: Senetle kredi! Bu eşsiz imkanla, nakit ihtiyaçlarınızın giderilmesi artık çok daha kolay. Ziraat Bankası'nın sunduğu bu inovatif hizmet ile mali sorunlarınıza anında çözüm bulabilirsiniz.

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi detayı

İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün yükseliyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına neden oldu. Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Gaziantep’te Köy Evleri Anahtar Teslim Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere 10 farklı müjdeleri olduğunu açıkladı. Çiftçilere hiç faiz ödemeden kredi alma imkanı  veriliyor. İşte ayrıntılar…

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası, gelir belgesi olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapacak müşterilerin gelir belgesi sunmaları gerekmemektedir.

Kredi kullananlar dikkat: 14 gün kuralı geliyor

Kredi kullanan ve 14 gün içinde kredinin tamamını kapatan tüketiciye cayma cezası uygulanmayacağını ifade edildi.

Milyonlarca emekliye kefilsiz şartsız kredi imkanı!

Acil nakit sorunu çeken emekliler PTT işyerlerinden basitçe temin edilecek 80.000 TL kredi çekmek için müracaat edebilecek. PTT’den alma imkânı sağlanan kredi ile ihtiyaçların değil, borçların ertelenmesi hedefleniyor.

kredi alma cayma kredi 14 gün cayma Haberi

kredi alma cayma kredi 14 gün cayma

Bankacılık işlemlerinde alınan bedelleri sınırlayan, yıllık üyelik aidatı olmayan kartı mecbur kılan, kredi alanlara 14 günde cayma hakkı veren kanun, sonbahara ertelendi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın hazırlanmasında büyük çaba sarfettii 4077 sayılı kanun bu döneme yetişmedi. Yazıcı, “Bunu komisyondan geçirdik. Meclis kapanmadan çıkarmayı hedefliyorduk ama bazı noktalar üzerinde çalışmalar uzadı. Meclis açılır açılmaz ilk çıkacak kanunlardan birisi olacağını öngörüyoruz” dedi. Kanun, özellikle banka masraflarına düzenlemeler getiriyor, aidatsız kredi kartı çıkarılmasını mecbur k ılıyor, kredide cayma hakkını düzenliyor. Taslağın 4'üncü maddesinin ikinci fıkrasında, bankacılık sözleşmelerinde hiçbir suretle tüketiciden kredi kartı üyelik ücreti, hesap işletim ücreti, dosya, ipotek, fek ücreti gibi isimler altında herhangi bir bedel alınamayacağına işaret ediliyor. Tasarıda ayrıca faiz dışında alınacak her türlü ücret, komisyon ve...