24 / 04 / 2024

kredi faizleri mayıs 2019

kredi faizleri mayıs 2019

Mayıs ayının ikinci haftasında konut kredisi faiz oranları ne durumda? Hafta başı itibariyle tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı…

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Kredi faizleri yüzde 60’a dayandı! Ticari kredi faizleri mayıs ayından bu yana üçe katlandı!

Tüketici ve ihtiyaç kredilerindeki ortalama faiz, eylülün son haftasında yüzde 60 seviyelerine dayandı. Ticari kredilerdeki faiz ise seçimlerin yapıldığı mayıs ayının ardından üçe katlandı.

Kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi? Kredi çekecekler dikkat!

Bankalarda kredi iştahında zayıflık sürerken özel bankalarda 25 ayın ardından ilk defa kredide küçülme yaşandı. Peki kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi?

Acil nakde ihtiyacı olanlara kötü haber! Kredi faizleri ana paranın tamamını geçebiliyor

Düşük faizli kredi bulmak neredeyse imkansız hale geldi. İhtiyaç kredisi faizleri Mayıs ayında adeta şahlanırken, sadece bir ayda 12 puanlık artış kaydeden kredi faizleri yıllık yüzde 60’a dayandı. Seçim sonrası ise oranların daha da artacağı tahmin ediliyor...

Kredi faizlerinde Mayıs sarsıntısı! Konut, ihtiyaç, taşıt kredisi faizleri arttı mı? Kredi alacaklar dikkat!

Politika faizi yüzde 8,5 ile tek haneli düşük seviyede olurken hem kredi hem de mevduat faizlerindeki yükseliş devam ediyor. Özellikle TL ticari kredi faizi ile ihtiyaç kredi faizi son zamanların en yüksek seviyelerini görmüş durumda.

Renault Koleos için Mayıs ayına özel kredi kampanyası başladı! Otomobil almak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirin!

Renault, Mayıs ayında tüm Renault Koleos modelleri için 200.000 TL kredi kullanımında 24 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile cazip ödeme seçenekleri sunuyor. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan mayıs ayı müjdesi geldi

Bankaların kredi konusundaki yarışı tam gaz devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan mayıs ayında geçerli olacak bir kredi kampanyası geldi.

Renault yaptı yapacağını! Renault Taliant'ta mayıs ayına özel 200.000 TL kredi fırsatı başladı!

Renault Taliant modellerinde mayıs ayına özel 200.000 TL kredi fırsatıyla yepyeni bir araca sahip olabilirsiniz! İşte ayrıntılar...

Otomobil alacaklar bu habere bayılacak: Renault Captur mayıs ayına özel kredi kampanyası ile sahnede!

Kompakt SUV arayanlar için öne çıkan Renault Captur, Mayıs ayında düzenlediği özel kredi kampanyası ile daha da cazip hale geliyor.

Yapıkredi'den yeni kampanya müjdesi! 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Yapıkredi'den güzel haber geldi. Banka yeni kampanyasını web adresinden duyurdu. 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var.

Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Milyonlara nefes aldıracak yapılandırmanın avantajları tek tek belli oldu. Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

kredi faizleri mayıs 2019 Haberi

kredi faizleri mayıs 2019

Bankaların konut kredisi faiz oranları Mayıs ayında da yükseliş ivesine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 4 banka daha konut kredisi faiz oranlarında artış uyguladı. Bankaların konut kredisi faiz oranları ortalaması bir önceki haftaya oranla 2 puan artarak yüzde 2.05’e ulaştı.

Geride kalan hafta kurda yaşanan ani yükseliş konut kredisi faiz oranlarını da etkiledi. Dolar, Euro ve Altın geçtiğimiz hafta 2018 Eylül sonrasında yaklaşık 8 aydır en yüksek seviyesine ulaştı. Kurdaki yükseliş ve TL’deki değer kaybını engellemek için Merkez Bankası müdahalede bulunarak 1 hafta vadeli repo ihalelerine ara verdi. Söz konusu müdahalenin repo faizlerini bu hafta itibariyle yüzde 25.5’e yükseltmesi tahmin ediliyor. 

Bankaları yükselen kur risklerin arttığı piyasa ve likidite maliyetlerinin artması ile kredi faiz oranlarında peş peşe yükselişe gidiyor. Uzmanların beklentisi Merkez...