23 / 04 / 2024

kredi notu kaç olmalı kredi çekmek için

kredi notu kaç olmalı kredi çekmek için

Vatandaşların bankalardan kredi alabilmeleri için kredi ve gelir durumunun iyi olması gerekiyor. Son zamanlarda bankalara borçların artması ile çoğu kişinin kredi notu düşük seviyelerde bulunuyor. Bankalar kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi vermiyor...

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi?

Ev almak isteyen vatandaşların finans için başvurduğu konut kredisinden faydalanmak isteyenler şartları merak ediyor. Özellikle kredi notu düşük olanlar kredi alıp alamayacağını merak ediyor. Peki, Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi? İşte detaylar...

O marketten dev indirim! 3 katlı 16'lı tuvalet kağıdı resmen dip yaptı! Yetişen alıyor

Ünlü bir süpermarket zinciri, tuvalet kağıdında önemli bir fiyat indirimi başlattığını açıkladı. Tarım Kredi, tuvalet kağıdı ürünlerinde büyük bir fiyat düşüşüne gitti. İşte bu indirimle ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna yönelik yaptığı değerlendirmede, son zamanlarda geleneksel ekonomi politikalarına dönüşün daha güçlü bir kredi açısından pozitif değerlendirildiğini aktardı.

10 tüketiciden 8’ine kredi notu yüksek olsun veya olmasın kredi verilmiyor!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Kiralık araç tarafında, sıfır araç stoklarında yaşanan problemler, müşterilerin mağduriyetine sebep olurken, ikinci el araç satışlarında yaşanan durgunluğun temel nedeni ise kredi kaynaklı” dedi.

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu yöntemlerle siz de kredi notunuzu anında yükseltebilirsiniz! 

Ev veya araba alışverişlerinde kredi notu önemlidir. Kredi notunun yüksek olması bu noktada çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu yöntemleri öğrenerek kredi notunuzu yükseltebilirsiniz.

Ftich’ten seçim mesajı: ’14 Mayıs’taki seçim, Türkiye’nin kredi notu için çok önemli’

Derecelendirme kuruluşu Fitch, dün yayımladığı raporda, yetkililerin nihayetinde para politikasını sıkılaştırmaları halinde, Türk Lirası faiz oranı artışının Türk bankaları üzerindeki etkisinin artışın büyüklüğüne ve hızına bağlı olacağını ifade etti.

Kredi notu nasıl yükseltilir?

Son dönemde kredi almak isteyen vatandaşlar aynı zamanda araştırma da yapıyor. Peki kolay kredi alabilmek için kredi notu nasıl yükseltilir? Detaylar haberimizde...

Tam bir fiyat performans ürünü olan Skoda SuperB uygun seçeneklerle bayilerde!  %1,99’a varan kredi imkanı kaçırmayın

 Superb, şeritten ayrılma uyarısı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil frenleme dahil olmak üzere sürüş sırasında daha fazla iç huzuru sağlamaya yardımcı olan bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğine sahiptir.

Bankalardan kredi alacaklar hemen bakın! Kredi notunuzu yükseltebilirsiniz! 

Bankalardan kredi alacak vatandaşlar, 'Kredi notunu yüksek tutmak için neler yapılabilir? Hangi durumlarda kredi notu düşer?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki kredi notu nasıl yükseltilir?

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

kredi notu kaç olmalı kredi çekmek için Haberi

kredi notu kaç olmalı kredi çekmek için

Bankaların vatandaşlar tarafından yapılan kredi başvurularında önceliği gelir ve kredi notu durumudur. Son yıllarda bankalara olan borçların artması ile çoğu kişinin kredi notuoldukça  düşük. Bu kişilerin bankalardan kredi çekmesi de zorlaşıyor. Çünkü bankalar kredi notu düşük olan kişilerin kredi başvurularını onaylamamaktadır. Kredi notu düşük olan kişilerin kredi alabilmeleri için kredi sicillerini düzeltmeleri gerekiyor.Ancak günümüzde bazı bankalar kredi notu düşük olan ve acil nakit ihtiyacı olan kişilere kredi imkanı sağlıyor.

Peki kredi notu düşük kişiler nasıl kredi alabilir? İşte merak edilenler...

 

Kredi Notu Düşük Kişiler Nasıl Kredi Alabilir?

Kredi notunuz düşük olduğu için bankalardan kredi kullanamıyorsanız bankaların konut kredisi ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Nakit ihtiyacın yüksek, kredi notu problemin düşük olduğunda iş yeri, ev ve arsa ipoteği göstererek bankalardan kredi kullanabilirsiniz. 

Kredi notu düşük olan...