19 / 04 / 2024

Kristalkulesi en iyisi 10 gökdelen

Kristalkulesi en iyisi 10 gökdelen

Emporis'in her yıl düzenlediği "Gökdelen Ödülü" yarışmasında projeler, yıl içerisinde tüm dünyada gerçekleştirilen ve yarışmanın kriterlerine uygun proje bilgilerinin yer aldığı kendi veritabanı üzerinden otomatik olarak seçildi.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Kör nokta bilgi sistemi ile Ford Puma bayilerde! Nisan ayında zam geldi mi?

Yeni Ford Puma, çarpıcı dış tasarımı, sınıfının en iyisi tavizsiz yükleme alanını ve sofistike yarı hibrit aktarma organı teknolojisini birleştiren, SUV'den ilham alan kompakt bir crossover. Peki Nisan ayında zam geldi mi?

Sınıfının en iyisi seçildi! John Deere 5e serisi 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden John Deere’nin 5E serisi traktörleri iddialı. İşlerinizi verimli, etkili ve her zamankinden daha konforlu tamamlamayı vadediyor. John Deere 5E model ve fiyat listesini bu haberde derledik.

Franke'den "gezegen için" ürünler! 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

İsveç markası Franke'nin "Gezegen için en iyisi" sloganıyla çıkardığı armatürler serisinin özellikleri ve fiyatlarını inceledik. 

En ucuz Arçelik kurutma makinesi ne kadar? İşte, En uygun fiyatlı Arçelik kurutma makinesi 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Soğuk havalar yavaştan yüzünü gösterince vatandaş kurutma makinesi arayışına girdi. En iyisi hangisi, en ucuz nerede satılıyor diye araştıranlar için Arçelik’in en çok beğenilen modelinde en ucuz kurutma makinesini araştırdık. İşte, Arçelik kurutma makinesi 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Avrupa’nın en iyisi Toyota Yaris’in fiyat listesi yayımlandı! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın önde gelen otomobil yazarları tarafından Yılın Otomobili seçilen Toyota Yaris’in fiyat listesi yayımlandı. İşte, Toyota Yaris’in 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Devrim yaratan elektrikli araçlarda yılın en iyisi İONİQ 5! Hyundai 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yıl 2015 Hyundai aldığı bir kararla lüks segment araç üretmeye karar verdi ve yeni bir alt markası olan Genesis oluşturuldu. 5 yıl sonra İONİQ adını verdiği yeni bir alt marka daha kuruldu. Elektrikli araçlarını bu marka altında sunacak olan Hyundai şimdiden yılın en iyisi ödülünü aldı bile...

Poco X4 GT ve Poco F4 satışta! Kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Poco, sınıfının en iyisi çipsetlerinin yer aldığı, bütçe dostu yeni akıllı telefonları Poco X4 GT ve Poco F4'ü Türkiye pazarına sundu. Peki kulaklık hediyeli Poco X4 GT ve Poco F4 fiyatları kaç TL? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Daha iyi bir sedan yapılana kadar en iyisi o! Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Audi RS 7’nin çarpıcı tasarımı, her yönden insanı etkilemekten çekinmiyor. Vahşi tasarımı ile göze çarpan Audi RS 7, sahip olduğu donanımla olağanüstü performansın gözle görünen ifadesidir. Geniş renk yelpazesi da sizi seçimlerinizde özgür bırakır. İşte Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Bu fiyata kendi segmentinde telefon yok! Huawei P40 Lite 128 GB kaçırılmayacak 28 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Donanımları saymakla bitmiyor, şarjı günlerce dayanıyor. Piyasanın bu fiyata en iyisi. Stokları tükenmeden alın. Sonra pişman olmayın. Huawei P40 Lite 128 GB’in kaçırılmayacak fiyat listesi!

Tefal kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları ne kadar? Sınıfının en iyisi! 7 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tefal kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları merak ediliyor. Çekiş gücü katlanan Tefal X-Force Flex 15.60 Animal Kablosuz Şarjlı Dikey Elektrikli Süpürge fiyatları kaç lira? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kristalkulesi en iyisi 10 gökdelen Haberi

Kristalkulesi en iyisi 10 gökdelen

Yapılar hakkında küresel bir bilgi sağlayıcısı olan Emporis'in her yıl düzenlediği "Gökdelen Ödülü" yarışmasında projeler, yıl içerisinde tüm dünyada gerçekleştirilen ve yarışmanın kriterlerine uygun proje bilgilerinin yer aldığı kendi veritabanı üzerinden otomatik olarak seçildi. Tasarım ve işlevselliği bir araya getiren en iyi mimar ve projeyi seçmek amacıyla yapılan Soyak Kristalkule dünyanın yarışmada en iyi 10 pro- en iyileri arasında, Emporis editörlerinin oluşturduğu jüri tarafından yapılan oylamalar sonucu belirlendi. LEED Silver sertifikalı Soyak Kristalkule, İstanbul'da artan ofis ihtiyacını karşılamak üzere sektörde 55 yıllık deneyime sahip Soyak tarafından kendi arsası üzerinde geliştirilmiş ve 2011 yılında inşaatına başlanılarak, 2014 yılında tamamlanmıştır. Projenin mimari tasarımı, Dünya çapında üne sahip Mimar Henry Cobb önderliğindeki NewYork'dan Pei Cobb Freed & Partners (PCF&P) tarafından yapılmıştır. PCF&P...