26 / 04 / 2024

kruvaziyer gemisi

kruvaziyer gemisi

Ege Ports Genel Müdürü Aziz Güngör, yaptığı açıklamada, Kuşadası'nın kruvaziyer turizmde Türkiye ve Akdeniz'in en önemli limanı olduğunu, bugün 2014 yılının ilk kruvaziyer gemisini ağırladıklarını söyledi.

Yenikapı kruvaziyer limanı ile İstanbul'a 3 milyon turist gelecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Yenikapı'daki dolgu alanının hemen yanına yapılacak kruvaziyer limanı, İstanbul'a yaklaşık 3 milyon turist getirecek" dedi...

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

Yenikapı'ya kruvaziyer limanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yenikapı'da 6 geminin yanaşabileceği bir kruvaziyer limanı yapacaklarını ifade etti...

Yenikapı kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs’ta!

Yenikapı miting alanının yanına yapılacak olan kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Kruvaziyer Liman Projesi ihaleye hazır!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizme önemli bir ivme kazandırmak, kaliteyi yükseltmek ve gelir düzeyini artırmak amacıyla planladıkları "Kruvaziyer Liman Projesi"nin ihaleye hazır olduğunu bildirdi.

Lara'ya yapılacak kruvaziyer yat limanı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Uzay gemisi görünümlü ev satışa çıkarıldı!

1960'larda tasarlanan uzay gemisi görünümlü 'Futuro' evlerinden birinin satışa çıkarılması bilim kurgu ve mimari meraklılarını heyecanlandırdı.

Antalya Kruvaziyer Limanı bu yıl ihaleye çıkabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel turizmcilerle buluştu. Başkan Türel yaptığı açıklamada Kruvaziyer Limanı Projesi’nin yıl içinde ihaleye çıkabileceğini belirtti.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Apple , 5 milyar dolara uzay gemisi bina inşa ediyor!

Apple kurucusu Steve Jobs'un son hayali olan uzay gemisi şeklinde bina şekilleniyor. Uzay gemisi şeklinde binanın maliyeti 5 milyon dolar.

Kruvaziyer gemilerinin iptali Alsancak esnafına kepenk kapattırdı!

Kruvaziyer gemileri, terör olayları nedeniyle İzmir’i rotalarından çıkarınca, İzmir Alsancak Liman esnafı da kepenk kapatmak zorunda kaldı

Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yapılan itiraza ret!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Belediye'nin Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın revize imar planlarına yaptığı itirazı kabul etmedi. Konak Belediyesi yargıya gitmezse, planlar kesinleşecek, ihalenin önünde engel kalmayacak. Yargıya gidildiği takdirde limana çivi çakılamayacak

kruvaziyer gemisi Haberi

kruvaziyer gemisi


Kuşadası Ege Ports Limanı'na yanaşan Hollanda bayraklı "Rotterdam" isimli gemiyle 600 mürettebat ve bin 500 turist giriş yaptı.


Ege Ports Genel Müdürü Aziz Güngör, yaptığı açıklamada, Kuşadası'nın kruvaziyer turizmde Türkiye ve Akdeniz'in en önemli limanı olduğunu, bugün 2014 yılının ilk kruvaziyer gemisini ağırladıklarını söyledi.


Yeni yılda Türkiye'ye gelecek turistlere ve limanlarına yanaşacak kruvaziyer gemilerine en kaliteli ve sorunsuz hizmet verebilmek amacıyla gerekli tüm çalışmaları tamamladıklarını kaydeden Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kuşadası Limanını kruvaziyer turizminde dünya devi yapmak adına gerek hizmet gerekse güvenlik alanında yatırımlarımız devam ediyor. Kuşadası limanına 2013 yılında 434 gemi ile 582 bin 360 turist ağırladık. ayrıca Yunan adalarından giriş yapan 701 feribot seferiyle 74 bin 693 turist giriş yaptı. 2013 kruvaziyer turizm sezonunda Kuşadası limanından giriş yapan turist  sayısı...