18 / 04 / 2024

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.



Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. 

Huawei'den yapılan açıklamada, 5 bin metrekarelik büyüklükte alanda açılan mağaza, tarihi ve kültürel dokusuyla dikkat çekerken, sadece bir teknoloji mağazası değil, aynı zamanda akıllı bir yaşam merkezi olarak da yükseliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor. Tarihi ve kültürel dokusu korunarak modernize edilen yapı, şirketin en büyük amiral gemisi mağazası olarak hizmete başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Richard Yu, Huawei'nin her zaman için tüketicileriyle olan iletişim ve etkileşimine önem veren bir marka olduğuna dikkat çeken, "Bizim ilişkimiz, sadece alıcı-satıcı ilişkisi değil. Müşterilerimizle daha derin bir bağımız var. Bu yeni amiral gemisi mağazası, tüketicilerimiz ve uygulama geliştiricilerin bir araya geleceği özel bir platform. Bu alana entegre ettiğimiz kusursuz bir yapay zeka yaşam merkezi ile tüketicilerimize benzersiz bir yapay zeka ve nesnelerin interneti deneyimi yaşatacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay da açtı!

- "Tarih, sanat, teknolojinin geleceğine meraklı tüm kesimleri birleştiriyoruz" 

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu CMO'su Herman Zhu da Şanghay şehir yönetiminin ilgili birimleriyle yakın iletişim içinde çalışmalarını sürdürdüklerini, binanın orijinal tasarımına kesinlikle müdahale etmeden, sunduğu orijinal dokuyu yeniden ürettiklerini ve burada tüketicileri için önemli bir sosyal birliktelik alanı oluşturduklarını söyledi. 

Zhu, Huawei'nin yeni amiral gemisi mağazasının, tüketicilere tüm senaryolar için zengin bir yapay zeka deneyimi ile birlikte yapay zekayı günlük yaşama entegre etmek için yenilikçi seçenekler sağladığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"5G ve yapay zeka teknolojileri, kesintisiz bir dijital yaşamı mümkün kılıyor. Bunu kelimelerle anlatmak her zaman kolay değil. Bu nedenle tüketicilerimizi yapay zeka odaklı bir yaşam tarzının konforunu ilk elden deneyimlemeleri için amiral gemisi mağazamıza davet ediyoruz." 

Mağazanın yenilikçi sosyal platformlarına vurgu yapan Zhu, "Burada sadece tüketicileri ve uygulama geliştiricileri değil, aynı zamanda tarih, sanat, teknolojinin geleceğine meraklı tüm kesimleri birleştiriyoruz. Huawei'nin gelecekte Çin'deki büyük şehirlerde benzer projeleri hayata geçirme planı bulunuyor" dedi. 

- Tarih ve teknoloji bir arada 

Verilen bilgiye göre, Şanghay yönetiminin tarihi yapılar kategorisinde değerlendirdiği Nanjing Binası, şehrin önemli ticaret merkezlerinden biri olarak ön plana çıktı ve isminden söz ettirdi. Huawei'nin orijinal dokuya sadık kalarak yenilediği Nanjing Binası, tarihi özelliklerini korurken, görsel ve teknolojik özellikleriyle de yepyeni bir yaşam merkezi oldu. 

Mağazada, Huawei'nin tüketici ürün grubu birinci katta bulunuyor. Ürünler, 12 farklı senaryo ile dijital duvarlar aracılığıyla deneyimlenebiliyor. Böylece tüketiciler; günlük yaşam, iş ve eğlence ihtiyaçlarına uygun ürünleri farklı bir şekilde deneyimleyerek satın alabiliyor. İkinci katta ise farklı senaryolar eşliğinde akıllı deneyim alanı bulunuyor. Akıllı ev, mobil ofis, fitness ve sağlık, kolay seyahat ve eğlence deneyim kategorileri ile tüketiciler, "tek tıklamayla ev moduna geçiş", "çoklu ekran iş birliği", "spor verilerinin gerçek zamanlı senkronizasyonu", "MeeTime" ve "kolay seyahat" gibi özelliklerle bugünün ve geleceğin akıllı yaşam örneklerini deneyimliyor. 

- Şehrin sosyal buluşma noktası 

Huawei'nin yeni amiral gemisi mağazasında çok sayıda kamusal alana yer verildi. Nanjing Binası'nın verandası, farklı alanları birbirine bağlayan geniş merpenler ve güneş ışığından ilham alan aydınlatması ile eşsiz bir tasarım eşliğinde, yenilikçi bir sosyal buluşma alanı olarak dizayn edildi. Mağaza ayrıca, her gün ücretsiz eğitimlere de ev sahipliği yapacak.

Huawei'den inşaat maliyetlerini yüzde 20 azaltan hizmet!


Geri Dön