25 / 04 / 2024

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında kuruldu.

Pmy İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pmy İnşaat Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de İbrahim Petek ve Yavuz Turhan ortaklığında kuruldu.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Köprülere yapılan zam müteahhitlere ekstra kazanç mı sağladı?

Köprüye yapılan yüzde 14 zam sonrasında Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 103 liradan 117 liraya kadar ulaştı. Köprülere yapılan zam müteahhitlere ekstra kazanç mı sağladı?

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddialar doğru değil!

İran-Çin Ticaret Odası Başkanı Muhammed Rıza Hariri, İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ramiz ve Yavuz Sade ortaklığıyla kuruldu.

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ramiz ve Yavuz Sade ortaklığıyla kuruldu.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde kısmi tasfiye yapıldı!

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde bulunan 704 ada 4 parsel, 704 ada 5 parsel, 700 ada 4 parsel Dini Tesis Alanı ile Park alanı kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı. Proje 707 ada 1 parsel de devam ediyor. ..

Maner Mimarlık İnşaat Yapı Kimyasalları Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maner Mimarlık İnşaat Yapı Kimyasalları Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü’nde Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şayip Menekşe tarafından kuruldu. 

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi...