20 / 04 / 2024

küçükbaş

küçükbaş

2022 Kurban Bayramı’na artık sayılı günler kaldı. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, kurbanlık fiyatlarındaki son durumu öğrenmek istiyor. İşte merak edilen o detaylar!

Kurbanlık fiyatları açıklandı mı? Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar!

Kurban fiyatları belli oldu mu? En düşük kurban fiyatı ne kadar?

Kurban fiyatları, bayrama az bir zaman kala araştırılmaya başlandı. 2022 yılının en düşük ve en yüksek kurban fiyatları şu sıralarda kurbanlık alacak vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte kurbanlık fiyatlarına dair detaylar!

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Çiftçilerin yüzü erken destek ödemeleriyle güldü, gözler şimdi küçükbaş hayvan yetiştiricilerine verilecek ödemede!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Çelik yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı tarımsal destek ödemelerinin öne çekilmesine ilişkin açıklamasının tarım sektörü için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını bir bir açıkladı!  Büyükbaş, küçükbaş, kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala fiyatlar açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda zincir marketlerde fiyatlarını açıkladı. İşte Carrefoursa kurbanlık fiyat listesi...

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatları uçtu! Büyükbaş hisse fiyatlarında yüzde 161 artış!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, kurbanlık fiyatları geçen yıla göre neredeyse iki kat arttı. İşte güncel fiyatlar...

A101, Migros, CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını tek tek listeledi! Küçükbaş, büyükbaş 10 aya varan taksit fırsatı!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını açıkladı. İşte 10 aya varan taksit imkanı ile güncel kurbanlık fiyatları...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?

küçükbaş Haberi

küçükbaş

Kurban Bayramı için ülkenin her köşesinde yaşanan hareketlilik devam ediyor. Kurban kesecek vatandaşlar, il il kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Peki kurbanlık fiyatlarındaki son durum nedir? 2022 kurban kesim noktaları nerelerde? İşte bu ve daha pek çok sorulan soruların yanıtları…

2022 KURBANLIK FİYATLARI

2022 Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılıyor. Kurbanlık fiyatlarının büyükbaş kurbanlıklar 60-70 bin TL arasındayken, küçükbaş kurbanlıklar fiyatları da ortalama 3-4 bin lira arası değişiyor.

İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, kırmızı ette genel olarak maliyet kaynaklı fiyat artışları ile tüketimde yaşanan düşüşün piyasada bir denge sağladığını aktarırken, yem maliyetleri yüzünden üreticinin yaz sonu anaç hayvanları kesime götürerek üretimden uzaklaşacağını açıkladı.

İL İL KURBAN FİYATLARI NEDİR?

İstanbul'da küçükbaş hayvanlar, cinsine ve ağırlığına göre 2 bin 800 TL'den başlayıp...