26 / 04 / 2024

Küçükçekmece 2016 ulaşım yatırımları

Küçükçekmece 2016 ulaşım yatırımları

Küçükçekmece 13-14 yıllık amortisman süresi ile daire alacaklara avantaj sağlıyor. Bu kapsamda Küçükçekmece ilçesinden konut satın alanların daireleri diğer ilçelere oranla daha çok değerleniyor.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Haliç Köprüsü'nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi...

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi açıldı!

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Küçükçekmece 2016 ulaşım yatırımları Haberi

Küçükçekmece 2016 ulaşım yatırımları


İstanbul’un Avrupa yakasındaki en önemli kültür-sanat merkezlerinden birisi olan Küçükçekmece ilçesi konutta da kazandırıyor.


Küçükçekmece 13-14 yıllık amortisman süresi ile daire alacaklara avantaj sağlıyor. Bu kapsamda Küçükçekmece ilçesinden konut satın alanların daireleri diğer ilçelere oranla daha çok değerleniyor. Ayrıca konut amortisman sürelerinin kısa olduğu bölgelerde küçük yatırımcılar daha rahat konut alabiliyor, çeşitli finansman modellerini de içeren küçük metrekareli yatırımlar kısa vadede sadece değer artışı ile de büyük getiriler sağlıyor.


“KÜÇÜKÇEKMECE DİĞER İLÇELERDEN AYRICALIKLI BİR DURUMDA”


Konuyla ilgili konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz Küçükçekmece ilçesinde yapılan yatırımlara dikkat çekerek, “Küçükçekmece bulunduğu konum ve büyüklüğü dolayısıyla İstanbul’un gözde semtlerinden bir tanesi. Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlarımızın iyi standartlarda hayatlarını sürmesi bizim için çok önemli. Küçükçekmece’nin daha da gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Küçükçekmece gerek kültür-sanat...