27 / 04 / 2024

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.



İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilindeki esnafların temsilcileriyle Rizeliler Derneği’nde bir araya geldi.

Büyükçekmece ye Millet Parkı müjdesi!

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı gösterilen Mevlüt Uysal seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Büyükçekmece sahilinde esnaflarla buluşan Uysal, vatandaşların sorunlarını dileyip, soruları cevaplandırdı. 

Albatros Parkı'nda yapılaşmaya izin yok

Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası tarafından yargıya taşınan Albatros Parkı için mahkemenin yürütmeyi durdurduğunu söyleyen Uysal, rezidans ve otele izin vermeyeceklerini ifade etti. 

Büyükçekmece’ye Millet Parkı müjdesi

Büyükçekmece’deki Albatros Parkı’nın bir bölümüne rezidans ve otel yapılmasını sağlayacak imar planı değişikliğinin mahkeme tarafından iptal edildiğini anlatan Uysal, “Biz geldiğimiz zaman zaten bu projenin durması için elimizden geleni yapacaktık. Ancak bunu mahkeme kararıyla durdurulması İstanbul için Büyükçekmece için hayırlı olmuştur. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Parkı’ projesi var biz gelirsek Albatros sahil alanına Millet Parkı ile taçlandıracağız. Belki mahkeme iptal kararı vermemiş olsa zorlanabilirdik ancak mahkemenin iptal kararı vermiş olması işimizi kolaylaştırdı. Albatros Park alanı biz geldiğimiz zaman imara açılmaya çalışan bölümü Millet Parkı olarak değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece'ye metro müjdesi!


Geri Dön