28 / 03 / 2024

küçükçekmece Göl Panorama Evleri

küçükçekmece Göl Panorama Evleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip bir kampanya başlatıldı. 60 aya sıfır faizle daire sahibi olma imkânı sunulan projede, avantajlı ödeme planları da bulunuyor.

Göl Panorama Evleri'nde 207 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip bir kampanya başlatıldı. Projede 207 bin TL'den 763 bin TL'ye varan fiyat aralıklarında, 1+1'den 4+1'e uzanan daire seçenekleri dikkat çekiyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Küçükçekmece Blue Lake görselleri!

Küçükçekmece Blue Lake görselleri haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alan proje Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor.

Emlak Konut Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Küçükçekmece gölü turizm alanları plan değişikliği askıya çıktı!

Küçükçekmece Göl Civarı Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları!

Toplam 194 adet konut ve ticari birimlerden meydana gelen Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi!

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor...

Göl Plus Küçükçekmece'de metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor!

Küçükçekmece Gölü manzaralı Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor...

Küçükçekmece Gölü ve Yeniköy'e Kanal İstanbul bereketi!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı henüz açıklanmadı ancak muhtemel güzergahın belli kısımlarında gayrimenkul fiyatları katlanmış durumda. ‘Çılgın proje’ için şu an en güçlü aday ise Küçükçekmece Gölü ile Karadeniz’e kıyısı olan Yeniköy hattı...

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Büyükçekmece Göl Havzası'ndan arsa alan pişman olur!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, göl havzasında imar izni olmayan arsaları imar izni varmış gibi gösterip satanlara karşı vatandaşları uyardı.

Blue Lake Küçükçekmece satışta! 198 bin dolardan başlıyor!

Metal Yapı Konut, Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında bir tarafı göl, diğer tarafı deniz ve yeşil alanlarla çevrili Blue Lake Küçükçekmece projesini lansmana özel fiyatlarla yaşama sunuyor.

Emlak Konut Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesinde BeMa İnşaat tarafından inşa edilen Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor.

küçükçekmece Göl Panorama Evleri Haberi

küçükçekmece Göl Panorama Evleri


60 aya sıfır faiz fırsatı Emlak Konut GYO güvencesiyle, Be-ma İnşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri'nde cazip bir kampanya başlatıldı. 

60 aya sıfır faizle daire sahibi olma imkânı sunulan projede, avantajlı ödeme planları da bulunuyor. Projede 207 bin TL'den 763 bin TL'ye varan fiyat aralıklarında, 1+l'den 4+ l'e uzanan daire seçenekleri dikkat çekiyor. 

Atatürk Havalimanına 13 kilometre, E5 Otoyolu'na 5 kilometre mesafede yer alan projenin yüzde 83'ü yeşil alana ayrıldı. 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek projede; oyun. 

dinlenme, yürüyüş, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası bulunuyor. 

Küçükçekmece Gölü'ne hakim konumuyla dikkat çeken proje, 1431 konut ve 40 ticari üniteyle bölgenin yeni merkezini oluşturuyor. 



Büyükçekmece...