19 / 04 / 2024

küçükçekmece halkalı konut projeleri

küçükçekmece halkalı konut projeleri

Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy metro hattı ile prim potansiyelini artıran Küçükçekmece'deki yatırım fırsatlarını araştırdık. İşte kazançlı bir yatırım yapmak isteyenler için Küçükçekmece konut projeleri ve Küçükçekmece konut fiyatları....

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Küçükçekmece Halkalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, 316 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Milli Emlak Küçükçekmece'de 800 bin TL'ye konut hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Milli Emlak'tan Küçükçekmece'de 850 bin TL'ye satılık konut hissesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu ayki ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Küçükçekmece'de yer alan toplam 15 adet parselinin KDV hariç değeri 1 milyar 708 milyon 748 bin 300 TL, KDV dahil toplam değeri ise 2 milyar 16 milyon 322 bin 994 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Küçükçekmece Halkalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Mahallesi, 842 ada, 37 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.03.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 13.1 milyon TL'ye satılık 30 konut!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 33 adet konut 13 milyon 142 bin 750 TL bedelle satışa çıkarıldı. İhale 1 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

küçükçekmece halkalı konut projeleri Haberi

küçükçekmece halkalı konut projeleri

Son yılların en yüksek prim potansiyeline sahip ilçelerinden Küçükçekmece'deki yatırım fırsatlarını araştırdık. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası'nın yeni metro projesi olan Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy hattı ile emlak fiyatlarında büyük hareketliliğin yaşandığı Küçükçekmece'de yatırım yapan adeta altında çok kazanıyor. Satılık daire fiyatlarında en büyük artışın yaşandığı lokasyon olan Küçükçekmece'de 2012'de 185 bin TL olan bir dairenin bugün ki fiyatı 255 bin TL. Konut fiyatlarında 1 yılda yüzde 38 artışın yaşandığı Küçükçekmece'de kira fiyatları da bin TL'yi buldu. 


İşte kazançlı bir yatırım yapmak isteyenler için Küçükçekmece konut projeleri ve fiyatları...




Terrace Tema'da 385 bin TL

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Tema projesi, 26 bin 500...