24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Küçükçekmece'de 850 bin TL'ye satılık konut hissesi!

Milli Emlak'tan Küçükçekmece'de 850 bin TL'ye satılık konut hissesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu ayki ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 



Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Küçükçekmece'deki konut hissesini de satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında İstanbul ili Küçükçekmece ilçesindeki konut hissesi de bulunuyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan kamu konutu Küçükçekmece Yenimahalle'de yer alıyor. 

Milli Emlak tan Küçükçekmece de 850 bin TL ye satılık konut hissesi!

Satışa çıkarılan lojmanın taşınmaz numarası 34190105005 şeklinde açıklandı. Yine açıklanan detaylara göre, söz konusu kamu konutunun alanı 71 metrekare olarak belirtildi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 17,84 metrekare olarak açıklandığı mesken için ödenecek toplam bedel 850 bin TL, geçici teminat bedeli ise 85 bin lira olarak belirlendi.  


Geri Dön