23 / 04 / 2024

Küçükçekmece istinat duvarı çöken bina

Küçükçekmece istinat duvarı çöken bina

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak’ta istinat duvarı çöken apartman tedbir amacıyla boşaltıldı.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Küçükçekmece’de istinat duvarı çöken apartman boşaltıldı!

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak’ta istinat duvarı çöken apartman tedbir amacıyla boşaltıldı.

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Bursa'da bina yerine istinat duvarı ruhsatıyla dolandırıcılık iddiası!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, düşük peşinat ve faizsiz taksitlerle toplu konut inşa edeceği taahhüdünde bulunan firmaya ödeme yaptıklarını  ancak araziye sadece istinat duvarı ruhsatı alınarak mağdur edildiklerini söylediler. 

Çorum'da küçük sanayi sitesinin istinat duvarı çöktü!

Çorum'da küçük sanayinin etrafında bulunan istinat duvarı çöktü. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.

Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nin istinat duvarı yıkıldı!

Eyüpsultan Devlet Hastanesinin arka bahçesinde bulunan istinat duvarı yıkıldı. Hastanede hizmetler geçici olarak durduruldu.

Beykoz'da istinat duvarı evin üzerine yıkıldı!

Beykoz’da yoğun yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu istinat duvarı evin üzerine yıkıldı. 

Adana Çukurova'da inşaat halindeki binanın istinat duvarı yıkıldı!

Adana'da inşaat halindeki bir binanın istinat duvarı, toprak kayması sonucu yola doğru çöktü. Polisin yolu güvenlik şeridiyle kapattığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, aynı duvarın yaklaşık bir yıl önce de yıkıldığı belirtildi.

Tekno Maccaferri'den YSS Köprüsü'ne özel istinat duvarı!

Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olarak adından söz ettiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, Tekno Maccaferri tarafından özel olarak imalatı yapılan istinat duvarı uygulaması gerçekleştirildi.

Gölcük Halıdere'ye istinat duvarı!

Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Halıdere Körfez Mahallesi 2084. Sokak´ta yapımına başlanan istinat duvarı çalışması devam ediyor. Duvarın yapımı tamamlandığı zaman olası herhangi bir tehlikenin de önüne geçilmiş olacak.

Tokat'ta lise bahçesindeki istinat duvarı yıkıldı!

Tokat'ta bir lisenin bahçesinde bulunan istinat duvarı yıkıldı. Devegörmez Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin otopark olarak kullanılan bahçesindeki yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme meydana geldi.

Küçükçekmece istinat duvarı çöken bina Haberi

Küçükçekmece istinat duvarı çöken bina

İstanbul Küçükçekmece’de istinat duvarı çöken apartman tedbir için boşaltıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak’ta yer alan bir apartmana ait istinat duvarı gece henüz belirlenemeyen sebeple çöktü.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine belediye ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Can kaybının yaşanmadığı olayda polis ekipleri, çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Küçükçekmece Belediyesine bağlı ekipler, apartman ve çevresinde incelemeler yaptı.Tedbir için apartmanda yaşayanlar tahliye edilerek bina...