24 / 04 / 2024

küçükçekmece kiptaş projeleri

küçükçekmece kiptaş projeleri

Kiptaş dargelirliler için yaptığı projelere bir yenisini ekliyor. Küçükçekmece'deki projede fiyatlar 55 bin ile 110 bin YTL arasında olacak. Konutlarda yüzde 0.9 faizle 10 yıl vade var

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Küçükçekmece'deki 8 markalı konut projesi 2018!  

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'deki konut projeleri Kanal İstanbul'a yakınlıkları ve konumuyla yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte İstanbul Küçükçekmece'deki konut projeleri 2018...

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'deki projeleri anlattı!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni projeler için çalışmalar yapılıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Büyükçekmece'de kentsel estetik seferberliği başlıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentin daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlatıyor. "Kentsel Estetik" projeleri ilçenin tarihi ve kültürel kent dokusuna uygun olarak gerçekleştirilecek.

Vasip Şahin: Küçükçekmece yeni projelerle gelişecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Küçükçekmece’deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, ilçenin; ulaşım, trafik, eğitim, spor, alt yapı ve üst yapı alanındaki yeni projeleri konuşuldu.

Küçükçekmece'de rezerv konutların yapımına başlandı!

Küçükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerindeki 25 gecekondunun yerine 108 daireden oluşan rezerv konutların yapımına başladı.

Küçükçekmece kentsel dönüşümle yenilenecek!

Küçükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerindeki 25 gecekondunun yerine 108 daireden oluşan rezerv konutların yapımına başladı.

Küçükçekmece'deki 25 gecekondu dönüşüyor!

Küçükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerindeki 25 gecekondunun yerine 108 daireden oluşan rezerv konutların yapımına başladı.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Urke İnşaat, Avrupa yakasında iki yeni projeye hazırlanıyor. Urke İnşaat'ın projeleri Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak. Küçükçekmece projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek...

küçükçekmece kiptaş projeleri Haberi

küçükçekmece kiptaş projeleri

YIL sonunun gelmesiyle inşaat şirketleri yeni yıl için projeleri hazırlamaya başladı. En iddialı atılım ise Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi Kiptaş'tan geliyor. Daha önce İstanbul'un Silivri Bölgesi'nde ayda 440 YTL taksitle sattığı evlere büyük talep gelen şirket benzer bir projeyi Küçükçekmece'de hayata geçirecek. Şirket Küçükçekmece'de bin 200 adet konutluk projede 55 bin YTL'den başlayan fiyatlar ve 120 ay vadeyle satışa çıkacak. Kredi faizinin yüzde 0.9'la piyasa ortalamasının altında olduğu projede evlerin büyüklüğü 75-95 metrekare arasında değişecek. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım projenin Küçükçekmece'nin kuzeyinde, Kayabaşı'nda olacağını 75 ve 95 metrekarelik konutlardan oluşacağını söyledi. Kampanyada 75 metrekarelik konutların 55 bin YTL'den satılacağını belirten Yıldırım 95 metrekarelik konutların da 110 bin YTL'den sat