25 / 04 / 2024

Küçükçekmece Marmara Üniversitesi arazisi park projesi

Küçükçekmece Marmara Üniversitesi arazisi park projesi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, mahalle muhtarlarını Küçükçekmece İyilik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı, Başkan Karadeniz muhtarlarının beklenti ve görüşlerini dinleyerek, yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Deprem sonrası Küçükçekmece'deki bina için kırmızı alarm! Hasar ihbarı üzerine bina incelemeye alındı!

Bugün Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedilirken, Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın hasarlı olduğunda dair gelen ihbar üzerine inceleme başlatıldı. 

Marmara Üniversitesi’nin vejetaryen menüsü duyurusu binlerce vejetaryeni büyük dertten kurtardı!

Marmara Üniversitesi bir süredir başlattığı vejetaryen menüsünü farklı kampüslere de yayıyor. Üniversitenin duyurusunun ardından binlerce vejetaryen büyük dertten kurtuldu. Peki hangi kampüslerde vejetaryen menü var? İşte detaylar…

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Marmara Denizi Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk oluşturan bir binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de riskli 2 bina yıkıldı!

Marmara Sivrice açıklarında 2019 Eylül'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de riskli tespit edilen 2 binanın daha yıkımına başlandı...

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Küçükçekmece Marmara Üniversitesi arazisi park projesi Haberi

Küçükçekmece Marmara Üniversitesi arazisi park projesi


Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, mahalle muhtarlarını Küçükçekmece İyilik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı. Toplantıya, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da katıldı. Görüşmede, Karadeniz, mahalle muhtarlarının beklenti ve görüşlerini dinleyerek, yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.


KÜÇÜKÇEKMECE’DE YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER


Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan ve proje halinde olan yatırımları muhtarla paylaşan Başkan Karadeniz,  “İlçemiz, son verilere göre 761.064 nüfusuyla İstanbul’un en kalabalık ilçesi oldu. Her mahallemizde yatırımlarımız devam ediyor. Sultanmurat Meydan düzenlemesi, Halkalı Sağlık Ocağı ve Kapalı Pazar Yeri, Fevzi Çakmak Meydanı Pazar Yeri ve Yer altı Otoparkı, Yenimahalle Kentsel Dönüşüm Rezerv Konutları, Küçükçekmece Öğretmen Evi, İnönü ve İstasyon Mahalleleri Semt Konakları, Konutbirlik Kavşağı, ikinci bir göl kenarı yeşil alanı oluşturacak olan Menekşe Deresi Rekreasyon Projesi, Macera Parkı, Kanarya Bilgi Evi, Muhtarlık...