26 / 04 / 2024

Küçükçekmece Rehabilitasyon Merkezi inşaat

Küçükçekmece Rehabilitasyon Merkezi inşaat

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

İstanbul Büyükçekmece'deki bina görenleri şaşırtıyor!

İstanbul Büyükçekmece'deki tarihi Yusuf Paşa Hamamı’nın üzerine inşa edilen iş merkezi, görenleri şaşırtıyor.  1800’lü yıllarda hamam olarak kullanılan tarihi yapının üzerinde 5 katlı iş merkezi bulunuyor...

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Körfez'de rehabilitasyon merkezi açılması talebi TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne rehabilitasyon merkezi açılması talebi gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle kapılarını girişimcilere açtı.

Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı!

Türkiye’nin en büyük Engelli Rehabilitasyon Merkezi Başakşehir'de inşa ediliyor. 16 bin metrekarelik Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı.

Küçükçekmece Kanarya Bilgi Evi hizmete açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin imzasıyla hayata geçen Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık Binası vatandaşların hizmetine açıldı.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Küçükçekmece Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ile İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen 'İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece'de Alevi vatandaşların ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hayata geçirilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılacak!

Türk-İslam motiflerinden esinlenilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün atılıyor. Küçükçekmece'de hayata geçirilen ibadethane, eğitim ve kongre alanlarından oluşacak merkez 2 yılda tamamlanacak.

Küçükçekmece 15 Temmuz Gazileri Merkezi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ve 15 Temmuz Gazileri Platformu iş birliği ile tamamlanan "15 Temmuz Gazileri Merkezi" hizmete açıldı.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin taşınmasından sonra esnafın kaybını önlemek için boş kalan binanın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağını belirten Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Bu çözümün iyi bir çözüm olduğuna inanıyorum” dedi.

Küçükçekmece Rehabilitasyon Merkezi inşaat Haberi

Küçükçekmece Rehabilitasyon Merkezi inşaat

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde, etrafında toplu konutlar ve 4 okulun yer aldığı bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen çevre sakinlerinin, arazinin yeşil alan kalmasını isteyip projeye gösterdiği tepkiler devam ediyor. Pnghaber'de yer alan habere göre; mahallelerine hayvan barınağı ve rehabilite merkezi inşa edileceğini sözlerine ekleyen ve devam edilen tesviye çalışmaları yapılan alanda toplanan çevre sakinleri, belediyenin hayvanları rehabilite etme çalışmalarını desteklediklerini söyleyerek, "Ancak buradaki sorun ne yazık ki yer seçiminin yanlışlığıdır" diyerek Küçükçekmece Belediyesi'nden çözüm istediler.

Halkalı Atakent Mahallesi'nde yaşayan çevre sakinleri 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nin yerleşim alanlarının dışarısında yapılması gerektiğini söyleyerek, Küçükçekmece Belediyesi'nden çözüm istemişti. Belediyenin hala ruhsat almadan inşaatı başlattığı belirtilen çevre sakinleri, konu hakkında mahkemeye başvurdu. Bugün sabah saatlerinde rehabilitasyon merkezinin yapılacağı alanda toplanan ellerinde "Katılımcı demokrasi görmek istiyoruz", "Halk burada başkan nerede"...