29 / 03 / 2024

küçükçekmece yarımburgaz video

küçükçekmece yarımburgaz video

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi sakinleri, Küçükçekmece Belediyesi'nin Yarımburgaz için imar çalışması olup olmadığını soruyor... Rezerv yapı alanı ilan edilen Yarımburgaz'da imar çalışması olup olmadığını Emlakkulisi.com açıklıyor...

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Büyükçekmece’de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binaların yıkımı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Marmara depremi yarın olacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

Yarımburgaz ve Halkalı kavşak projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yarımburgaz ve Halkalı Caddeleri Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Küçükçekmece Yarımburgaz'da imar kısıtlaması iddiası!

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde imar sorunu yıllardır sürüyor. Mahalle sakinleri arsalarını değerlendirememekten şikayetçi.

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Aslan ve Bahram Bekmuradov ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Küçükçekmece Blue Lake Evleri teslim tarihi!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirtiliyor. Blue Lake Küçükçekmece'de metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor...

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece Projesi!

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi 980 daire ve 35 ticari birimden meydana geliyor. İhlas Yapı imzasını taşıyan Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi bu yılın ilk yarısında başlıyor...

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Küçükçekmece Hizmet Binası ilk BREEAM sertifikalı kamu binası oldu!

Dünya aydınlatma sektörünün önemli yayın kuruluşlarından 'MondoArc' dergisi önderliğinde yapılan 'Uluslar arası Aydınlatma Tasarım Yarışmasında Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, 'Düşük Bütçeli Cephe Aydınlatması' tasarımı kategorisinde dünya üçüncüsü

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası dünya 3.sü oldu!

Dünya aydınlatma sektörünün önemli yayın kuruluşlarından olan ‘MondoArc’ dergisi önderliğinde yapılan yarışmada Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Düşük Bütçeli Cephe Aydınlatması’ tasarımı kategorisinde dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediye Binası ilk yeşil sertifikalı kamu binası oldu!

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası,' Uluslararası Aydınlatma Tasarını Yarışması'nda dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası dünya üçüncüsü oldu!

Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası, ‘’Uluslar arası Aydınlatma Tasarım Yarışması’’nda dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediye binası dünya üçüncüsü oldu!

Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası, ‘’Uluslar arası Aydınlatma Tasarım Yarışması’’nda dünya üçüncüsü oldu.

küçükçekmece yarımburgaz video Haberi

küçükçekmece yarımburgaz video


İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi Yarımburgaz Mahallesi, bilindiği gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi. 


Küçükçekmece Gölü kıyısında, E-5 güneyinde yer alan Yarımburgaz'da 54 hektarlık alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 15.11.2012 tarih ve 17687 sayılı Makam Olur'u gereğince "Rezerv Yapı Alanı" olarak belirlendi. 


Küçükçekmece Belediyesi'nden aldığımız bilgilere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Rezerv Yapı Alanı bütününde hazırlanacak master plan henüz çıkmadığından Küçükçekmece Belediyesi, Yarımburgaz Mahallesi'nde imar durumu düzenlemesi yapamıyor. 


Küçükçekmece Belediyesi Eski Başkanı Aziz Yeniay, Yarımburgaz Mahallesi için neler söylemişti? Video için tıklayın!




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Belediyesi'ne yetki devri yapması halinde Yarımburgaz Mahallesi'nde imar düzenlemesi yapılabilecek. Aksi taktirde belediye, bakanlıktan gelecek Yarımburgaz Master Planı'nın tamamlanmasını...