26 / 04 / 2024

Küçükçekmecenin alt yapı sorunları çözülecek mi

Küçükçekmecenin alt yapı sorunları çözülecek mi

Küçükçekmece ilçesinin alt yapı sorunları gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Telekom gibi kurumların alt yapı yetkilileri de katıldı.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Yozgat Sorgun'a yeni hükümet binası yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ilçeye yeni bir hükümet binası yapılacağı müjdeledi. 

TOKİ Kütahya Altıntaş kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş'ta hayata geçirdiği 238 konutun kura çekilişi yapıldı.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri!

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir projesinde yer alan 419 adet yeni konut için kura çekim yapılacak. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri neresi?

Taşköprü OSB’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı!

Taşköprü’de geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı proje ihalesi yapıldı.

Bilecik Bozüyük'te alt yapı çalışmaları yapılıyor!

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, alt yapı çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Denizli Çivril-Kızılcasöğüt’e modern alt yapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril’in Kızılcasöğüt Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje ile atıksu hattı olmayan Kızılcasöğüt Mahallesi’ne 40.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Denizli Çameli’ye 18 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Çameli’ye toplamda 18 milyon liralık bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sonrasında Çameli Belediyemiz ile birlikte bu bölgelerin üst yapılarını yapacağız” dedi.

Küçükçekmecenin alt yapı sorunları çözülecek mi Haberi

Küçükçekmecenin alt yapı sorunları çözülecek mi

Halkalı’daki belediye binasında gerçekleşen toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Telekom gibi alt yapı yetkilileri ile bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, “Vatandaşlarımıza daha da iyi bir hizmet verebilmek amacıyla buraya toplandık” dedi.


"Koordineli çalışıyoruz"


Küçükçekmece’nin herhangi bir yerinde oluşan bir sorunda tüm kurumların birbirleriyle koordineli çalışacağını vurgulayan Besim Müftüoğlu, “İlçemizde alt yapı konusunda yapılan herhangi bir çalışmada her kurumun bizi bilgilendirmesini arzu ediyoruz. Bu şekilde çok daha başarılı bir hizmet vereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.


"Vatandaşın mağduriyetini önleyelim"


Küçükçekmece’nin belirli yerlerindeki kazı çalışmaları için de süre belirleme tavsiyesinde bulunan Müftüoğlu, “Uzun süre çalışma devam edince vatandaşlarımız mağdur oluyor. Örneğin elektrik uzun süre gittiğinde esnafımızın elinde olan mallar bozulabiliyor. Bu nedenle hep beraber makul bir...