28 / 03 / 2024

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.




Şanlıurfa gelişiminde alt yapının önemli olduğu bilincinde olan ve sürekli sahada hizmetlerini uygulayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, kentin alt yapı eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile alt yapıda kalıcı çözümler hayata geçiren USKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın her yerinde eşit ve koordineli yapılan hizmetler ile altyapıda önemli mesafeler aldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ESNAFA DESTEK

Küçük Sanayi sitesinde bulunan GAP Hurdacılar Ve Madenciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Plastik İmalatçıları İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Urfa Karma Esnaf Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanlıklarının bulunduğu bölgede içme suyu ve kanalizasyon işinin yapılması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ŞUSKİ Genel Müdürü M. Emin Özçınar ve Kooperatif Başkanlarının yer aldığı  toplantıda alt yapı çalışmalarına yönelik düzenlenen protokol imzalandı. Her fırsatta esnafın ve yatırımcının yanında olduklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Belediyemiz bu bölgedeki alt yapı çalışmalarını bir an önce bitirmek için müşterek bir çalışma gerçekleştirecek. Memleketimize, esnafımıza hayırlı uğurlu olsun, inşallah esnafımıza Allah bereketli hayırlı güzel işler nasip eder” şeklinde konuştu.

Küçük sanayii sitesi için yapılacak olan alt yapı çalışmalarında 6 bin 290 metre içme suyu hattı, 5 bin 700 metre kanalizasyon hattı döşenmesi planlanıyor.


Geri Dön