29 / 03 / 2024

Küçükyalı Akpınar Sitesi dönüşüm

Küçükyalı Akpınar Sitesi dönüşüm

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 17 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi dönüşüm Haberi

Küçükyalı Akpınar Sitesi dönüşüm


 
Mono Mimarlık İnşaat, 150 metrekare üzerindeki konut satışlarında geçici olarak yüzde 8’e indirilen KDV oranının tekrar yüzde 18’e çıkarılmasının ardından Küçükyalı’da hayata geçirdiği Akpınar Sitesi’ndeki projesinde kalan son dubleks daireler için KDV oranını yüzde 8’de sabitledi.

Sabitlenen KDV oranlarına ek olarak yüzde 19’a varan indirim kampanyası da başlatan şirket, projede yer alan 240 metrekarelik 3 oda 2 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon dubleks daireler ayrıca yapılan indirim kampanyası ile 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 
Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ettiği 2+1 ve 3+1 dairelerin tamamının satıldığı, 2 blok ve toplam 50 daireden oluşan Akpınar Sitesi’nde KDV oranını yüzde 8’de sabit tutarak yaptığı...