25 / 04 / 2024

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.




 
Mono Mimarlık İnşaat, 150 metrekare üzerindeki konut satışlarında geçici olarak yüzde 8’e indirilen KDV oranının tekrar yüzde 18’e çıkarılmasının ardından Küçükyalı’da hayata geçirdiği Akpınar Sitesi’ndeki projesinde kalan son dubleks daireler için KDV oranını yüzde 8’de sabitledi.

 

Sabitlenen KDV oranlarına ek olarak yüzde 19’a varan indirim kampanyası da başlatan şirket, projede yer alan 240 metrekarelik 3 oda 2 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon dubleks daireler ayrıca yapılan indirim kampanyası ile 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 
Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ettiği 2+1 ve 3+1 dairelerin tamamının satıldığı, 2 blok ve toplam 50 daireden oluşan Akpınar Sitesi’nde KDV oranını yüzde 8’de sabit tutarak yaptığı %19’a varan indirim kampanyasıyla yatırımcıları ev sahibi yapacak.
 

 
Kentsel dönüşümde 26 yıllık tecrübe

 


İnşaat Mühendisi Ö. Hulusi Zeren ve Mimar M. Şahin Özcan tarafından 1991 yılında kurulan, mimarlık ve mühendislik altyapısının oluşturduğu vizyonla sektöre ticari şirketlerden farklı bir bakış açısı kazandıran Mono Mimarlık; yatırımlarıyla inşaat ve gayrimenkul sektörünün tüm alanlarına imzasını atarken kentsel dönüşüm çalışmalarına da son sürat devam ediyor. İstanbul’da Bağdat Caddesi ve civarını kapsayan bölgede bugüne kadar 110 milyon TL’lik bir yatırımla 53 bin 304 metrekarelik bir alanı dönüştüren şirket, son olarak Küçükyalı’da hayata geçirdiği Akpınar Sitesi projesiyle de kentsel dönüşümdeki tecrübesini bir kez daha kanıtlıyor. 

 

Geçtiğimiz Nisan ayında teslimi yapılarak, 2+1, 3+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı proje; 7 bin metrekarelik alanda 52 dairelik site özellikli 2 bloktan oluşuyor. Proje deniz manzarası ve merkezi konumuyla dikkat çekiyor.
 
 
http://www.monomimarlik.net/

 


Geri Dön