26 / 04 / 2024

mono mimarlık küçükyalı projesi

mono mimarlık küçükyalı projesi

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

Mono Mimarlık'tan iki yeni proje geliyor!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa edeceği kentsel dönüşüm projelerine iki yeni proje daha ekledi.

Mono Mimarlık İnşaat, KDV avantajını devam ettiriyor!

Gayrimenkul sektörünün canlandırılması amacıyla başlatılan geçici vergi indiriminin sonlandırılmasının ardından Mono Mimarlık İnşaat, artan KDV oranlarını fiyatlarına yansıtmama kararı aldı.

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde 2+1 ve 3+1'ler satıldı!

Mono Mimarlık, Bağdat Caddesi'nde 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 52 daireden oluşan Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı!

MONO Mimarlık İnşaat, Küçükyalı'da Akpınar Sitesi'ni hayata geçiriyor. Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı.

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Şimşek tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Ahmet Kutsi Tecer Sokak'ta kuruldu.

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi, Beyhan Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Nuse Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuse Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfi Açıkalın tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Buğra Sokak'ta kuruldu.

Mono Mimarlık İnşaat Kadıköy'de 4 yeni projeye başladı!

Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme adında 4 yeni projeye başladı. İşte Mono Mimarlık İnşaat'ın Kadıköy projelerinin detayları...

Mono Mimarlık İnşaat şantiye şefi arıyor!

Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. bünyesinde görevlendirilmek üzere şantiye şefi arıyor...

Türk mimarlık dünyası 2011'de ödüle doydu!

İstanbul'da,2011'de, pek çok mimarlık ofisi, geliştirdikleri projelerle uluslararası ödüllerin sahibi oldu

mono mimarlık küçükyalı projesi Haberi

mono mimarlık küçükyalı projesi


 
Mono Mimarlık İnşaat, 150 metrekare üzerindeki konut satışlarında geçici olarak yüzde 8’e indirilen KDV oranının tekrar yüzde 18’e çıkarılmasının ardından Küçükyalı’da hayata geçirdiği Akpınar Sitesi’ndeki projesinde kalan son dubleks daireler için KDV oranını yüzde 8’de sabitledi.

Sabitlenen KDV oranlarına ek olarak yüzde 19’a varan indirim kampanyası da başlatan şirket, projede yer alan 240 metrekarelik 3 oda 2 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon dubleks daireler ayrıca yapılan indirim kampanyası ile 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 
Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ettiği 2+1 ve 3+1 dairelerin tamamının satıldığı, 2 blok ve toplam 50 daireden oluşan Akpınar Sitesi’nde KDV oranını yüzde 8’de sabit tutarak yaptığı...