26 / 04 / 2024

Kudüslü Müslümanlar

Kudüslü Müslümanlar

İlk defa Kudüs'e giden ASKON Genel Başkanı Hasan Ali Cesur, "Acil 10 bin konuta ihtiyaç var. Yeni evlenen Filistinli çocuklarımız adetleri gereği yeni eve geçme ihtiyacı duyuyor." dedi. 

Diyanet'ten kiracı ve ev sahibi anlaşmazlığına cuma hutbesi formülü: Hem ev sahiplerinden hem de kiracılardan istedi

Diyanet'in bu haftaki hutbesinde kira artışlarına dikkat çekildi. Müslümanların ticarette ahireti gözetmeleri gerektiği belirterek o şekilde hareket etmeleri söylenirken merhametli bir ev sahibi, insaflı bir kiracı olunması gerektiğine vurgu yapıldı.

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet vekaletle kurban kesim tutarını açıkladı. Dini görevlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, bu yılın kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Sunny Hero Pro Robot Süpürge kaç lira? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

4000 PA emiş gücüne sahip Sunny Hero Pro Robot Süpürge, evdeki tüm düşmanları içerisine hapseder! Peki, Sunny Hero Pro Robot Süpürge evi siler mi? Fiyatı ne kadar, özellikleri ne? işte detaylar...

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

2023'e zamla giriyor! Mercedes-AMG SL Roadster'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi..

Mercedes-AMG SL Roadster'ın Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Ve Kasım ayının ardından Aralık ayında da Mercedes-AMG SL Roadster'ın zamlandığı görüldü. Üstelik araca yeni yılın gelmesiyle beraber bir zam daha gelmesi bekleniyor. İşte  Mercedes-AMG SL Roadster, 28 Aralık 2022 fiyat listesi.

Mercedes-AMG SL Roadster'ı bir daha bu fiyatlara bulamayabilirsiniz! İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-AMG SL Roadster'ın Kasım ayı güncel fiyat listesi dikkat çekiyor. Peki  Mercedes-AMG SL Roadster kaç TL? İşte  Mercedes-AMG SL Roadster 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peker GYO, Peker GYO Spain SL şirketine ait 2 konutu 2.1 milyon Euro'ya satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının tamamı şirkete ait olan Peker GYO Spain SL unvanlı şirkete ait olan 2 konutun satışı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Altın, dolar, euro... Bu haftanın en çok kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapanlar yaşadı

Bu hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Piyasalarda merakla beklenen kritik gelişmeler sonucunda, altın, dolar ve euronun da içinde bulunduğu yatırım enstrümanlarından kazandıranı belli oldu. Buna yatırım yapanlar yaşadı. Ayrıntılar haberimizde...

Altın, dolar, euro ve borsa... Bu haftanın kazandıranı belli oldu! Buna yatırım yapan kazandı

Bu hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Piyasalarda merakla beklenen kritik gelişmeler sonucunda, altın, dolar euro ve borsanın da içinde bulunduğu yatırım enstrümanlarından kazandıranı belli oldu. Buna yatırım yapan kazandı. Ayrıntılar haberimizde...

''Gümüş altına kıyasla bedava'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu geldi! Gümüşte flaş gelişme

Milyonlar yatırımcı için altın ve gümüş en kıymetli yatırım enstrümanları arasında yer alıyor. Fiyatlar kıyaslandığında gümüş altına göre bedava diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Altına yatırım yapamayanlar gümüş alıp kenara atıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?

2022 Kurban fiyatları belli oldu! İşte güncel büyükbaş ve küçükbaş kurban fiyat listesi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Türkiye'de kurban fiyatlar hakkında araştırmalar hız kazandı. Dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar, dört gün boyunca hayvanların kurban edileceği Kurban Bayramı'na şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Peki 2022 kurban fiyatları ne kadar oldu?

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Ramazan'da sahur menüsü kaç TL? İşte A101, Migros, ŞOK fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk sahuru bugün yapılacak. Peki sahur sofralarını süsleyen kahvaltılık ürünler toplam kaç TL'ye mal oluyor? İşte o ürünlerin fiyat listesi!

Kudüslü Müslümanlar Haberi

Kudüslü Müslümanlar

İlk defa Kudüs'e geldiğini ifade eden Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Hasan Ali Cesur, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Zeytindağı bölgesinde Anadolu Ajansı'ndan Esat Fırat'a açıklama yaptı. Cesur, "Kutsal bir mekan. Doğrusu çok etkilendik ama sıkıntılar altında." dedi.

Cesur, Yahudilerle Filistinliler arasındaki aylık gelir uçurumuna dikkat çekti. Cesur, "Aşırı bir dengesizlik söz konusu. Bir de imarda haksızlıklar var. Arsalar çok pahalı, Filistinli kardeşlerimiz bu arsaları almakta zorlanıyor. İmarda da eşitlik yok." dedi.

ASKON Başkanı Cesur, İsrail'e bağlı Kudüs belediyesinin Filistinlilerin kendi arazilerine konut inşa etmesine zorluk çıkardığını veya konut inşa alanını azalttığını söyledi.  

10 bin konuta ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Cesur, "Acil 10 bin konuta ihtiyaç var. Yeni evlenen Filistinli çocuklarımız adetleri gereği yeni eve geçme ihtiyacı duyuyor. Bunun için...