26 / 04 / 2024

Kula Selendi Yolu son durum

Kula Selendi Yolu son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki asfalt çalışması, hem sürücülerin, hem vatandaşların yüzünü güldürdü.

Kula-Selendi Yolu'nda son 7 kilometre!

Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmasında artık son 7 kilometreye gelindi.

Manisa Kula-Selendi yolundaki çalışmalar tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki asfalt çalışması, hem sürücülerin, hem vatandaşların yüzünü güldürdü.

Kula-Selendi Yolu'nda son 7 kilometre!

Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmasında artık son 7 kilometreye gelindi.

Kula Gölbaşı - Yeşilyayla yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Gölbaşı – Yeşilyayla hattında bulunan asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolları kışa hazırlıyor.

Manisa-Kula arasındaki 40 kilometrelik yol TBMM gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yapımı yarım kalan Uşak-Eşme ilçesinin bağlantı yolu olan Manisa-Kula ilçesi arasındaki 40 kilometrelik yolu meclis gündemine taşıdı..

Manisa Mevlana Caddesi'ne yürüyüş yolu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Manisa Selendi'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Kula’nın yarım asırlık yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kula ile Selendi arasında kalan ve yarım asırdır bakımsız bırakılan 42 kilometrelik yolun sıcak asfalt çalışmaları hızla ilerliyor.

Manisa Selendi ve Kula arasına asfalt!

İl genelinde yürüttüğü asfalt çalışmaları ile yolları yenileyen ve konforlu hale getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgedeki sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Selendi modern yollara kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 2016 asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen 42 kilometre uzunluğundaki yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ devam ediyor.

Manisa Selendi-Simav yolu ihalesi 19 Şubat'ta!

Manisa’nın Selendi ilçesi ve Kütahya’nın Simav ilçelerini birbirine bağlayan ve bölge halkının sıklıkla kullandığı Selendi-Simav yolunun proje ihalesi yapılıyor. 19 Şubat 2016 Cuma günü proje ihalesinin yapılması planlanıyor.

Selendi Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmalarına hızla başladı. Kula’da tarihi evlerin restorasyonuna başlanması, Salihli’de de yarım asırlık dur-geç köprüleri sorununun çözülmesinin ardından, Selendi’nin de Kent Meydanı projesi ihale aşamasına geldi.

İzmir-Ankara Yolu ulaşıma kapandı!

İzmir Ankara Yolu'nun Kula mevkii yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapandı. Yolda bulunan araç sürücüleri trafik ekipleri tarafından benzin istasyonlarına yönlendiriliyor...

Manisa Selendi'de TOKİ Devlet Hastanesi inşa edecek!

Manisa İli Selendi İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi, Kula İlçesi 1 Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Kula Selendi Yolu son durum Haberi

Kula Selendi Yolu son durum


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki asfalt çalışması, hem sürücülerin, hem vatandaşların yüzünü güldürdü. Kula ile Selendi arasındaki 42 kilometrelik yolda yapılan çalışma da, bunlardan bir tanesiydi. Asfaltlama çalışmaları tamamlanan ve çizgileri çekilen yolun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaş Rahat Bir Nefes Aldı

Yenilenen yolu Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yolun yeni görünümüyle sürücülere ve vatandaşlara rahat bir nefes aldıracağını söyledi. Selendi ile Kula arasındaki yolu kullanan sürücülerin ve...