20 / 04 / 2024

Manisa Mevlana Caddesi'ne yürüyüş yolu!

Manisa Mevlana Caddesi'ne yürüyüş yolu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü ıslah, temizlik ve korkuluk çalışması ile dereleri sağlıklı bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, bu kapsamda Kula’nın prestij caddelerinden biri olan Mevlana Caddesi üzerindeki 200 metrelik derenin çalışmalarını tamamladı. MASKİ, derenin üzerine demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yolu yapımını tamamladı. Yapılan çalışma sayesinde derede su taşkın riski önlendi ve caddeye estetik açıdan modern bir görüntü verilmesi sağlandı. Yapılan çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak ve Şube Müdürü Engin Köksal yerinde inceledi.

“Çalışmamızı tamamlayarak hizmete sunduk”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, üzeri delikli sac ile kapatılarak yürüyüş yolu olarak hizmete giren derede çalışmaların tamamlandığını belirtti. Başaran, “Manisa genelinde derelerimizin ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarımızı yaparak, vatandaşlarımızın kış mevsiminde rahat etmesini sağlayacağız. Kula’da Mevlana Caddesi’ndeki deremizin üzerini demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yoluna çevirdik. Deremizi ilerleyen dönemlerde kolay bir şekilde temizleyeceğiz” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön