19 / 04 / 2024

Kule Evo kiralık fiyatı

Kule Evo kiralık fiyatı

Yıllar önce “kafamı bir yere sokayım, neresi olursa olsun” düşüncesi hakimken, bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Kentsel dönüşüm, kiralık ev piyasasını hareketlendirdi!

Kentsel dönüşüm kiralık piyasasını hareketlendirdi. Son 1 yılda İstanbul’da fiyatlar ortalama yüzde 13 arttı. Kentsel dönüşümün yoğun olduğu ilçelerde ise yüzde 40’ı geçen artışlar görüldü.

EA İnşaat Kartal Kule satılık!

EA İnşaat Kartal Kule satılık 240 rezidans daire ve 4 ticari birimden oluşuyor. Kartal Kule projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da konumlanıyor. EA İnşaat Kartal Kule teslimleri 2016 yılında yapılacak...

Can Ekşioğlu: Anadolu Yakası’nda kiralık ev kalmadı!

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı.

İstanbul'da kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya; Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir’in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti.

Kule Evo kiralık fiyatı Haberi

Kule Evo kiralık fiyatı

Dün olduğu gibi bugün de üniversitelilerin en büyük sorunları arasında barınma geliyor. Yıllar önce “kafamı bir yere sokayım, neresi olursa olsun” düşüncesi hakimken, bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor.


Ankara’daki 18 üniversitenin önemli kısmının Eskişehir Yolu üzeri ve civar bölgelerinde konumlandığını anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu bölgenin kolay ulaşım sağlanan lokasyonu, kentin gelişimine uygun yapısının yanı sıra önemli eğitim kurumlarına yakınlığıyla da değer kazandığını kaydetti.


Efe Bezci, özellikle şehir dışından gelen öğrencilerin okullarına kolay ulaşabilecekleri, aynı zamanda sosyalleşebilecekleri yerleşim merkezine ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Çok sayıda konut projesinin hayata geçirildiği bölge, yalnızca şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin değil, öğrencilerin de dikkatini...