29 / 03 / 2024

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kuruldu!

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kartal’da  Hasan Duman tarafından kuruldu.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Site ve binaların yönetimlerinde profesyonellik ilk sırada olmalı!

Siteler ve binalar, tesis yönetimlerinde profesyonel hizmet ve yönetim şirketlerini tercih etmeli. Böylece, profesyonel hizmet ve yönetim şirketleri uzmanlaşmış kadrolarla bu tesislere değer katar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa ve Denizli için müjdeler verdi!

Manisa ve Denizli’de mitingler düzenleyen Erdoğan, “Hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart’tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Büyükşehir ve ilçelerimizde başkanlarımızla el ele vererek kentlerimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz” diye açıklama yaptı. 

Büyükyalı İstanbul'a Teknovinç imzası!

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 238 bin 20 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde 12 adet POTAIN kule vinç ve 10 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü hizmet veriyor. 

Reysaş GYO Kepez'deki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO, Kepez'deki bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş." ile şirketimiz arasında 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını 90 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla'nın Orhanlı Mahallesi'nde yer alan bahçesini; baz istasyonu kurulumu için Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.'ye kiraladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki arsasını Kule Hizmet'e 50 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Tuzla'da yer alan bahçeye baz istasyonu kurulumu için "Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş."ye 3 seneliğine kiraya verdi.

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kartal Dap Teras Kule fiyat ve ödeme bilgisi!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunulan Teras Kule projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sizleri bekliyor. Projede konutların yanı sıra, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

İstanbul Büyükyalı Projesi, Teknoviç'le anlaştı!

Zeytinburnu Kazlıçeşme’de inşa edilen İstanbul Büyükyalı Projesi’nde, toplam 15 adet POTAIN kule vinç ve 14 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü hizmet verecek.

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower Haberi

Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna  ilişkin analist raporu yayınlandı.


Açıklama: 


Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna  ilişkin analist raporudur.


Rapor için