26 / 04 / 2024

kullar inşaat topkapı lavinya projesi

kullar inşaat topkapı lavinya projesi

250 bin metrekare inşaat alanına sahip arsa portföyüne sahip Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de oluşturduğu Lavinya markası ile Avcılar ve Topkapı'ya odaklandı.

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Topkapı Beyaz Park Projesini hayata geçiren Beyaz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretmeyi planlıyoruz" dedi.

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yaparak ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projenin inşaatını sürdürüyor.

Beyaz İnşaat Topkapı Beyaz Park satış ofisi!

Beyaz İnşaat Topkapı Beyaz Park satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Topkapı Beyaz Park Evleri projesinde fiyatlar 410 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Beyaz Park Topkapı'nın inşaatı başladı!

İstanbul'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Beyaz Park Topkapı Projesi inşaat çalışmaları başladı!

İSTANBUL'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Beyaz İnşaat Topkapı'ya 100 milyon TL'lik yatırım!

Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı, 100 milyon TL'lik yatırımla Topkapı'da hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede ekim ayında düzenlenecek lansman öncesi peşinatlı ön talep toplanmaya başlandı.

Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Toplam 599 adet konutu bulunan Avrupa Konutları Kale projesi Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Topkapı'da hayata geçen Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat bitti. Şirket yetkilileri 599 konut, 52 ofis ve 30 mağazadan oluşan projenin deprem yönetmeliğine uygun yapıldığını söyledi.

Beyaz İnşaat Topkapı'da yükselecek projesi için ruhsat aldı!

Beyaz İnşaat, Topkapı'daki eski Akşam Gazetesi ve Skytürk binasının olduğu arsa ile karşısındaki Atlı Zincir'e ait fabrika arsasında hayata geçireceği projenin ruhsatını aldı.

Beyaz İnşaat Topkapı projesinin detayları netleşti!

Çukurova arsasında 3 blok, Atlı Zincir arsası 2 blok halinde yükselecek olan Beyaz İnşaat Topkapı projesinin ruhsatı alındı, yakın zamanda satışa çıkacak projenin detayları da netleşmeye başladı

Kullar İnşaat gayrimenkulde butik projerle ilerleyecek!

Kullar İnşaat Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, gayrimenkul sektöründe butik projerle ilerlemek istediğini belirtti. Ali Kul, bu şekilde liderlik yarışında zirveye oynadıklarını söyledi.

Beyaz İnşaat Topkapı'daki projeleriyle büyüyor!

Topkapı’da Çukurova Grubu’na ait 17 bin metrekarelik parselde kat karşılığı anlaşan Beyaz İnşaat Turizm A.Ş., hemen bitişikteki Eczabaşı Grubu’na ait 10 bin metrekarelik arsayı da satın alarak iki etaptan oluşacak bir proje geliştiriyor.

kullar inşaat topkapı lavinya projesi Haberi

kullar inşaat topkapı lavinya projesi

Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, Avcılar ve Topkapı bölgelerindeki projelerle markalarını tüm İstanbul'da tanınır hale getireceklerini...