25 / 04 / 2024

Kümbet Yunus Emre YİBO

Kümbet Yunus Emre YİBO

Muş'ta 1996 yılında cezaevinden okula dönüştürülen binada hizmet veren Kümbet Yunus Emre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndan, 16 yılda bin 230 öğrenci mezun oldu...

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 18 milyon 453 bin 130,67 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emya Yapı İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Tuzlupınar tarafından kuruldu.

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Rüyam Mimarlık Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyam Mimarlık Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Yunus Emre Çolgan tarafından kuruldu.

Yekar İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yekar İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yunus Emre Karakaş tarafından kuruldu.

Dizayn Arkan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Arkan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yunus Emre Arkan tarafından kuruldu.

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Yunus Emre İncirlioğlu tarafından kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dağlar ve Yunus Emre Arslan ortaklığında kuruldu.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Kümbet Yunus Emre YİBO Haberi

Kümbet Yunus Emre YİBO

 Adalet Bakanlığı'nca Korkut ilçesinde 1985 yılında yarı açık cezaevi olarak inşa edildikten sonra 1996 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen cezaevi binası, 16 yıldır Kümbet Yunus Emre YİBO olarak hizmet veriyor. 

     İnfaz koruma memurlarının yerini öğretmenlerin, tutuklu ve hükümlülerin yerini de öğrencilerin aldığı okulda, özellikle ilçeye bağlı köylerde yaşayan öğrenciler eğitim görüyor. 

     Açıldığı günden bu yana il genelinde önemli başarılara imza atan ve 16 yılda bin 230 öğrenci mezun eden okul, öğrencilerinin elde ettiği başarılarla göz dolduruyor. 

     Milli Eğitim İlçe Müdürü Hanifi Çelik, cezaevinden dönüştürülen okulun ilçe ve il genelindeki en başarı okullar arasında bulunduğunu belirterek, okuldaki sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin başarıyı yakalamasında önemli bir etken olduğunu söyledi. 

     Okul müdürü Fahrettin Çelik ise okuldan her...