20 / 04 / 2024

kumburgaz proje iptali

kumburgaz proje iptali

İstanbul 12. İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Büyükçekmece'de yazlık bölgesi olan ve 2-3 katlı yapılaşmanın olduğu Kumburgaz'da bir inşaat projesine verdiği 14 kat izinli ruhsatı iptal etti.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Sinan Genim: Narmanlı Han onarılmasa yıkılacaktı!

Narmanlı Han’da restorasyon devam ederken, Beyoğlu Kent Savunması’nın proje iptali başvurusu, gözleri yeniden projeye çevirdi. Proje mimarı Sinan Genim, “Bir yapının aslına uygun olarak restore edilmesine karşı çıkılmasını anlamıyorum” dedi

Anel Elektrik’in Rusya'daki stat projesi iptal edildi!

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Pearl of İstanbul Kumburgaz iletişim!

Pearl of İstanbul Kumburgaz iletişim için 0212 285 22 40 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.800 adet dairenin yer alacağı proje 11 blok halinde inşa edilecek.

Kumburgaz Pearl of İstanbul satılık!

11 blok şeklinde yükselen proje toplam 1.800 adet daireden meydana geliyor. Kumburgaz Pearl of İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kumburgaz Pearl of İstanbul Evleri satılık!

Kumburgaz Pearl of İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje 11 blok halinde inşa edilecek.

Pearl of İstanbul Kumburgaz ulaşım!

Pearl of İstanbul Kumburgaz ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Kumburgaz bölgesinde bulunuyor. Hema İnşaat imzası taşıyan proje 11 blok halinde yükselecek.

Kumburgaz Pearl of İstanbul satış ofisi!

Kumburgaz Pearl of İstanbul satış ofisi ile 0212 285 22 40 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 1.800 adet dairenin yer alacağı proje 11 blok halinde yükselecek.

Kumburgaz Hema İnşaat Projesi iletişim!

Kumburgaz Hema İnşaat Projesi iletişim için 0212 285 22 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 11 blok halinde hayata geçirilecek olan proje toplamda 1.800 adet daireden meydana geliyor.

Hema İnşaat Kumburgaz projesi nerede yapılacak?

375 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Hema İnşaat Kumburgaz projesinde 52 bin 666 metrekare konut alanı, 42 bin 266 metrekare açık alan olacak. Şu an hazırlık aşamasında olan projede çizim ve proje oluşturma süreci devam ediyor.

Hema İnşaat Kumburgaz projesinde son durum ne?

Hattat Holding iştiraki Hema İnşaat, Büyükçekmece Kumburgaz'da sahil kıyısına yapacağı dev proje için hazırlanıyor. 1 kilometre uzunluğunda kıyı şeridine sahip olan projede 1.800 konut planlanıyor...

Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Kumburgaz bölgesinde hayata geçirilen Kumburgaz Pearl of İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2017 yılının ortasında cevabı veriliyor. Proje, 3 parsel üzerinde yükseliyor...

Hema İnşaat'ın 1.800 konutluk Kumburgaz projesi 2015'te başlıyor!

Hattat Holding'e ait Hema İnşaat'ın Kumburgaz projesi olan ve Pearl of İstanbul adıyla anılan dev karma proje 2015'in ilk çeyreğinde başlıyor. 1.800 konutun yer alacağı Hema Kumburgaz projesinde apart otel ve ticaret alanları da olacak...

kumburgaz proje iptali Haberi

kumburgaz proje iptali

İstanbul 12. İdare MahIkemesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Büyükçekmece'de yazlık bölgesi olan ve 2-3 katlı yapılaşmanın olduğu Kumburgaz'da bir inşaat projesine verdiği 14 kat izinli ruhsatını iptal edildi. Cumhuriyet'ten  Hazal Ocak'ın haberine göre; Mahkeme, bakanlığın yetkilerinin sınırsız olmadığına dikkat çekerek yapı ruhsatı düzenlemesi için ilk olarak ilçe belediyesine başvurulması gerektiğinin altını çizdi. Bakanlık ayni projeye daha önce de 35 kat izin vermiş mahkeme ruhsatları iptal edince izni bu kez 13 ve 14 kata indirmişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projeye 18 Eylül 2015’te 3 katlı ve 35 katlı olmak üzere 2 blok için yapı ruhsatı vermişti. Büyükçekmece Belediye Başkanlığı projenin çevredeki kentsel dokuyu bozacağı gerekçesiyle İstanbul 5. İdare Mahkemesi’nde dava açmıştı. Mahkeme ruhsatları iptal etmişti ve karar Bölge İdare...