29 / 03 / 2024

kumru ankara evleri ödeme planı

kumru ankara evleri ödeme planı

Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kumru Ankara Evleri, birbirinden avantajlı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İşte Kumru Ankara Evleri ödeme planı detayları...

Kumru Ankara ev fiyatları 2017!

Ankara'nın Çankaya bölgesinde Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kumru Ankara Evleri, 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek. İşte, Kumru Ankara ev fiyatları 2017...

Kumru Ankara Residence Yıldızevler fiyat!

Kumru Ankara Residence Yıldızevler projesinde 18 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor. Kumru Ankara Residence projesi Eylül 2017'de teslim ediliyor...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Velux Ankara Evleri fiyatları!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki Velux Ankara Evleri fiyatları ne kadar? İşte projenin tüm detayları...

Tarihi Ankara evleri restore ediliyor! 

Altındağ Belediyesi, Ankara tarihi için önemli bir bölge olan Hamamarkası’nı turizme kazandırmak için restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat!

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Kumru Ankara indirim kampanyası detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da inşa edilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kumru Ankara güncel kampanya detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara güncel kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Kumru Ankara güncel fiyat listesi!

Kumru Ankara güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 162 adet konut bulunuyor.

kumru ankara evleri ödeme planı Haberi

kumru ankara evleri ödeme planı

Ankara Çankaya'da Barış Manço Parkı'nın hemen yanında inşa edilen Kumru Ankara Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Seyir terası, kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitness gibi sosyal donatıların da bulunduğu Kumru Ankara Evleri, 503 bin TL ile 2 milyon 560 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkıyor. 


Kumru Ankara Evleri ödeme planı seçenekleriyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Proje kapsamında yüzde 5 peşinatla kalan miktarın yüzde 25'ini Mayıs'ta, yüzde 20'sini daireyi teslim aldıktan sonra, yüzde 50'sini ise vade farksız 18 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. 


Bunun yanında alternatif olarak yüzde 5 peşin ödemenin ardından kalan bedelin yüzde 45'ini Mayıs ayında, yüzde 20'sini teslimattan sonra, kalan yüzde 30'u ise sıfır faizle 24 aya kadar ödeme fırsatı sağlanıyor.


Tel: 4447959

Web: http://