18 / 04 / 2024

Velux Ankara Evleri fiyatları!

Velux Ankara Evleri fiyatları!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Velux Ankara

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki Velux Ankara Evleri fiyatları ne kadar? İşte projenin tüm detayları...



Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, İnönü Mahallesi’nde inşa edilen  Velux Ankara  projesi Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişiminde hayata geçiriliyor. Projede satış süreci başladı. 

Toplam bin adet konuttan meydana gelen Velux  Ankara projesinde konut bloklarının 7 ile 15 kat arasında değişen yüksekliklerde olması hedefleniyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor.

Velux Ankara Evleri fiyatları!

Velux  Ankara  Evleri fiyatları
Cazip ödeme fırsatı sunulan Velux Ankara Evleri fiyatları 499 bin TL'den başlıyor. İnşaat aşamasında olan projede teslimlerin 2022 yılının 4'üncü çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 

72 bin metrekare yaşam alanı üzerinde hayata geçirilen Velux Ankara projesi bin adet konut ve 133 adet mağazadan oluşuyor. Projede dairelerin büyüklükleri ise 60 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

18 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Velux Ankara projesinin sosyal donatı alanları arasında por salonu, sinema, kafe ve restoranlar, davet odası, satranç odası, dinlenme alanları bulunuyor. Projede ayrıca müzik odası, atölye, çok amaçlı salon, yürüyüş yolu, süs havuzları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark gibi alanlar da yer alıyor.

Velux Ankara iletişim:
Adres: İnönü Mahallesi, 1729. Cadde, 151.Sokak No: 4 Yenimahalle/ANKARA
Telefon: +90 312 385 17 69 - 70
Web: http://www.firatlifestyle.com/tr/121696/Velux-Ankara

Velux Ankara'da 670 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön