20 / 04 / 2024

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sünnetçi, Metin Aksoy, Gürhan Aksoy, Osman Kadir Efe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülben Bingöl tarafından kuruldu. 

Pan Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pan Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlayda Karaca tarafından kuruldu. 

Beyaz Stand Uygulamaları Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Stand Uygulamaları Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Satı Sima Özerol ve Tolga Yayla ortaklığında kuruldu. 

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Buğra koyuncu tarafından kuruldu.

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Ersoy tarafından kuruldu. 

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Mican tarafından kuruldu.

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artsave Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Samet Erduan ve İlhan İnan ortaklığında kuruldu. 

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Tekin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeliyle Orhan Oğuz Tekin tarafından Üsküdar'da kuruldu.

Üçgen Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Tasarım Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Paşaalioğlu, Doruk Bahar Büyükgüneş ve Ayşegül Altuğ ortaklığında kuruldu. 

Revzen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revzen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu. 

Softroom İst Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Softroom İst Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Agif Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agif Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyllikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kasapoğlu tarafından kuruldu. 

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi



Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sünnetçi, Metin Aksoy, Gürhan Aksoy, Osman Kadir Efe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü fuarlarda dekorasyon ve tadilat işleri yapmak. 2. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira...