26 / 04 / 2024

Kurbağalıdere taştı

Kurbağalıdere taştı

İstanbul' da etkili olan sağanak nedeniyle bazı alt geçitleri su basarken, bir çok trafik kazası meydana geldi. Kadıköy'de sağanak yağış, Kurbağalıdere' nin taşmasına neden oldu...

BDDK açıkladı! Taşıt kredilerinde taksit sınırı değişti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tarafından alınan  yeni karar doğrultusunda taşıt kredilerine ilişkin sınırlarda bir takım değişikliğe gidildiği açıklandı.

Taşıt takas sisteminde yeni dönem! e-Devlet kanalından ulaşılabilecek!

Takasbank, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği ortak çalışmasıyla uygulamaya alınan "Taşıt Takas" uygulamasına e-Devlet kapısı da eklendi. 

Taşıt kredisi faizlerinde görülmedik artış: Alım satım durdu

Merkez Bankası'nın faiz oranını yükseltmesi taşıt kredilerini de doğrudan etkiledi. Ancak Ticaret Bakanlığı'nın aldığı tedbirler sayesinde piyasada aşırı fiyatlandırmaların önü kesildi ve piyasa dengesini bozabilecek uygulamalara izin verilmedi. İşte taşıt kredisi faizlerinde son durum...

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları güne düşüle başladı. Altın gerilerken altın bilezik fiyatları da adeta mum gibi eridi. Kuyumcular doldu taştı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Taşıt almak isteyenlere Akbank'tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Araç fiyatlarındaki yükseliş birçok tüketicinin arabalarını alırken zorlanmalarına neden oldu.  Akbank müşterilerine bu konuda yardımcı olacak ve 250 bin TL’ye kadar taşıt kredisi sağlayacak.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Kadroya alınan taşeron işçiler için emsal karar! Tazminat ve izin alacakları bu şekilde hesaplanacak!

2018 yılında kadroya alınan taşeron işçilerinin ihbar ve kıdem tazminatı ile yıllık izin alacaklarının hesaplanması konusunda taşeronluk dönemindeki çalışma sürelerinin de dikkate alınması gerektiği kararına vardı.

Kurbağalıdere taştı Haberi

Kurbağalıdere taştı

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı alt geçitleri su basarken, bir çok trafik kazası meydana geldi. Kadıköy'de sağanak yağış, Kurbağalıdere'nin taşmasına neden oldu. 


Park halindeki iki araç sel sularına kapılarak taşan dereye sürüklendi. İtfaiye ekipleri vinçle araçları dereden çıkardı. İki araç da kullanılamaz hale geldi. Bu arada önceki gün sel altında kalan Üsküdar Meydanı'nda temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapıldı. MOBESE, elektrik ve reklam direkleri onarıldı, mazgal ve rögarlar temizledi. Saatte metrekareye 1,5 kilogram yağış düşmesinin sıkıntı yarattığını dile getiren İstanbul Biiyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dere ıslahlarını büyük ölçekte bitirdiklerini belirterek, "Kurbağalıdere üzerindeki köprünün yapısı itibariyle gelen maddeleri de tutma özelliği var. Köprünün kesit olarak değiştirilmesi gerekiyor" diye konuştu. Öte yandan meteoroloji, Afrika üzerinden gelen tozların Marmara, Ege, Batı...