28 / 03 / 2024

küresel tasarım kentleri toplantısı

küresel tasarım kentleri toplantısı

Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı'nın 3. Genel Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yarın başlayacak. Ankara’da 2 yıl aradan sonra bir araya gelen GDCO’ya üye kentlerin temsilcileri için dün akşam konuklara resepsiyon verildi

Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı toplantısı başladı!

Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı’nın Yönetim Kurulu Toplantısı, Ankara’da başladı. Toplantıda, Teşkilat başkanlığını yürüten Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 2013-2015 yılı dönem başkanlığını sürdürmesi için de destek kararı çıktı.

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Çakar tarafından kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Numan Enrico Şansal tarafından kuruldu.

küresel tasarım kentleri toplantısı Haberi

küresel tasarım kentleri toplantısı


“Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı”nın, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yarın yapılacak 3. Genel Kurulu (GDCO) nedeniyle Başkent’e gelen üye kentlerin belediye başkanları ve temsilcileri, bu akşamSheraton Otel’de verilen resepsiyonda biraraya geldiler. 

Karşılama resepsiyonunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, hem ev sahibihem de “Küresel Tasarım Kentleri TeşkilatıBaşkanı” sıfatıyla, konuk belediye başkanları ve temsilcilerini karşıladı. 

Başkan Gökçek, “Şahsım, Büyükşehir Belediye Meclisi ve Ankara adına hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Ankara’ya hoş geldiniz” sözleriyle başladığı konuşmasında, “Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı’nın kurulduğu 2010 yılından beri, gerek üyelerimiz gerekse sekreteryamızın katkılarıyla, geniş bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu güzide topluluğun Ankara’da biraya gelmesinden, şehrim adına mutluluk duyuyorum”dedi.

Yarın yapılacak Genel Kurul programı hakkında da bilgi veren Başkan Gökçek,şöyle devam etti; 

“Genel Kurul çalışmalarımız kapsamında düzenlenecek...