29 / 03 / 2024

Kürşat Tuncel kimdir

Kürşat Tuncel kimdir

Teknolojinin hızlı gelişmesi ile akıllı cihaz kullanımının yaygınlaşması günümüz iş dünyasında dijital pazarlamanın önemini artırdı. Hürriyet Emlak Projeland, Ankara’da inşaat şirketleri profesyonellerine yönelik dijital pazarlama semineri düzenledi. 

Ankara'daki konut üreticilerine dijital pazarlama semineri 9 Ocak'ta!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri ve pazarlamacılarına yönelik ücretsiz olarak düzenlediği eğitim seminerlerine İstanbul ve Bursa’dan sonra Ankara’da devam ediyor....

İzmirli emlakçılara gayrimenkulde alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İzmirli emlak ofislerine özel düzenleniyor.

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi 12 Eylül'de!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İstanbullu emlak ofislerine özel düzenleniyor. 

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Seçim bitti, peki inşaat ve gayrimenkulde durum ne olur?

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Kürşat Tuncel 24 Haziran 2018 seçimlerinin inşaat ve gayrimenkul sektörüne nasıl bir etkisi olacağını yazdı. İşte Tuncel'in yazısı...

Alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi 26 Haziran'da!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak gerçekleştirilecek. 

Kürşat Tuncel'den Ankaralı emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel düzenlenecek. 

Seçim sonrası gayrimenkul piyasalarında neler olabilir?

Pazar günü gerçekleştirilen genel seçim Türkiye’yi çok ilginç senaryolarla baş başa bıraktı. Gayrimenkul piyasaları da dahil olmak üzere finansal piyasaların hiçbirisi belirsizliği sevmez.

Emlakçılık nasıl saygın bir meslek haline getirilebilir?

Emlak sektöründe meclise sevk edilen kanun tasarısının sanki emlakçıların bütün dertlerine çare olacağı gibi bir hava estiriliyor. Peki Emlakçılık nasıl saygın bir meslek haline getirilebilir?

Konut satın almada tasarruf desteği bir umut mu?

İşte Satış Küpü Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel'in "Konut satın almada tasarruf desteği bir umut mu? Bir matematik lütfen" konulu yazısının devamı...

Kürşat Tuncel: Duydunuz mu yabancıların gayrimenkul alımları patlayacakmış!

Basında yılsonu geldi mi “Yabancılar gayrimenkul alıyor” haberlerinde bir artış gözleniyor. Nedense basın bu konuya büyük bir sempatiyle yaklaşıyor. Bu konu ile ilgili Satış Küpü'nden Kürşat Tuncel bir yazı kaleme aldı..

Gayrimenkul sektöründe satış becerilerinin şirket kârlılığına katkısı nedir?

Ne zaman inşaat sektörü gündeme gelse üretilen konutların veya ofislerin satışı konusu da gündeme geliyor. Satış Küpü'nden Kürşat Tuncel gayrimenkul sektöründe satış becerilerinin şirket kârlılığına katkısı ile ilgili bir yazı paylaştı.

Kürşat Tuncel: Hükümetin inşaat sektörüne yönelik politika değişikliğinin nedenleri!

Son günlerde basında hükümetin gayrimenkul sektörüne ilişkin gönderdiği sinyaller geniş yer tutuyor. Konu itibariyle haberlerin iki ana başlıkta yoğunlaştığı görülüyor;katma değerli sanayinin inşaat sektörüyle ikamesi ve gayrimenkul rantının vergilendiril

Kürşat Tuncel: Konutta balon yok ama başka riskler var!

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel son bir kaç günün konusu olan konut fiyatlarındaki balonun olup olmadığını değerlendirdi. Tuncel yazısında, 'Konutta balon yok ama başka riskler var' dedi.

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Konut satışlarında 2017'nin rekoru kırılacak!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yıl, " 2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyoruz" diyen Çetinsaya, konut projelerine de değindi.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Kürşat Tuncel kimdir Haberi

Kürşat Tuncel kimdir

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle çalışmalarını yürüten Hürriyet Emlak Projeland, 2019 yılının ilk eğitim seminerini 9 Ocak 2019 Çarşamba günü Ankara’da yaptı. Ankaralı konut üreticilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminere, 100’ün üzerinde gayrimenkul profesyoneli katılım gösterdi. 

İnşaat şirketi profesyonelleri ve pazarlamacılarına yönelik ücretsiz olarak düzenlenen eğitim semineri, yazar ve pazarlama danışmanı Kürşat Tuncel’in önderliğinde, Endeksa CEO’su Görkem Öğüt, Hürriyet Emlak Projeland CMO’su Maria Ren, Hürriyet Emlak Projeland İş Geliştirme Müdürü Ceren Karaman’ın da konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşti.

Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu seminerde, ‘Dijital pazarlamanın konut pazarlamasında yeri, performans odaklı pazarlama, dijital pazarlama stratejisi oluşturma, dijital alanda verim arttırıcı uygulamalar ve iş geliştirici yenilikler, konut satışını hızlandırmanın yolları, durgun piyasalarda dijital pazarlama...