27 / 04 / 2024

kurşunlu 25 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak

kurşunlu 25 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Çankırı Valiliği şunları dile getirdi: "Kurşunlu İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi 2015 Yılının Ağustos Ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49,25 zam! İşte zam sonrası kalem kalem yeni kök maaşlar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının bu yılın Ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e çıkartıldığını açıkladı. Peki yüzde 49,25'lik artış sonrası yeni kök maaşlar ne kadar oldu?

25 yılda 1.7 milyon TL prim ödeyecek olan Bağ-Kur'lu, parayı biriktirse aylık 60-65 bin TL faiz alır!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 9 bin gün olan Bağ-Kur prim gün sayısıyla ilgili bir hesaplamayı X sosyal medya hesabından yaptı. Erdursun, 25 yılda 1 milyon 770 bin 219 TL prim ödeyecek Bağ-Kur'lu'nun bu parayı biriktirebilmesi durumunda, aylık 60-65 bin TL faiz geliri elde edeceğini söyledi.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Emekliler hemen baksın! Maaşlar hesaplara yansıdı! SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına yüzde 25 artış ve yüzde 5 ek zam!

TBMM Genel Kurulu, SSK, Bağ-kur, Tarım ve EYT emeklilerini kapsayan yasa teklifini kabul etti. En düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseldi, emeklilere ise yüzde 25 zam yapıldı. İşte, kuruşu kuruşuna yeni memur, SKK, Bağ-Kur maaş tablosu...

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Sivrihisar 209 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut müjdesi!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Dolar/TL tarihi zirveyi yeniledi!

Güne 7.20 seviyesinde başlayan dolar/TL kuru, ilerleyen saatlerde 7.24'ü aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Kur, 7.25 seviyesini test etti.

kurşunlu 25 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

kurşunlu 25 yataklı devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Çankırı Valiliği şunları dile getirdi: "Kurşunlu İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi: Altyapı ve çevre düzenleme inşaat ihalesi TOKİ tarafından 25.09.2014 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, 2015 Yılının Ağustos Ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 


Çerkeş İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi: TOKİ tarafından 11.02.2014 tarihinde ihalesi yapılan hastane inşaatının %90'lık kısmı tamamlanmış durumda. Ilgaz 112 ASH Çevre Düzenlemesi: Binası tamamlanan Acil Sağlık İstasyonumuzun eksik kalan çevre düzenlemesi işleri 03.06.2014 tarihinde ihale edildi. Bayramören Sağlık Kompleksi: Mevcut binanın hizmete elverişli olmaması nedeniyle Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonunun birlikte hizmet verebileceği yeni bir sağlık merkezi oluşturulacak. 

15.07.2014 tarihinde gerçekleştirilen ihaleyle dış cephe ısı yalıtımı, çatı onarımı, su tesisatının yenilenmesi, iç onarımlar ve engelli yönetmeliği kapsamında tüm...