28 / 03 / 2024

Kurşunlu İlçesi Devlet Hastanesi 2015 Yılının Ağustos Ayı içerisinde hizmete açılacak!

Kurşunlu İlçesi Devlet Hastanesi 2015 Yılının Ağustos Ayı içerisinde hizmete açılacak!

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Çankırı Valiliği şunları dile getirdi: "Kurşunlu İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi 2015 Yılının Ağustos Ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.



Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Çankırı Valiliği şunları dile getirdi: "Kurşunlu İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi: Altyapı ve çevre düzenleme inşaat ihalesi  TOKİ  tarafından 25.09.2014 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, 2015 Yılının Ağustos Ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 


Çerkeş İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi: TOKİ tarafından 11.02.2014 tarihinde ihalesi yapılan hastane inşaatının %90'lık kısmı tamamlanmış durumda. Ilgaz 112 ASH Çevre Düzenlemesi: Binası tamamlanan Acil Sağlık İstasyonumuzun eksik kalan çevre düzenlemesi işleri 03.06.2014 tarihinde ihale edildi. Bayramören Sağlık Kompleksi: Mevcut binanın hizmete elverişli olmaması nedeniyle Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonunun birlikte hizmet verebileceği yeni bir sağlık merkezi oluşturulacak. 

15.07.2014 tarihinde gerçekleştirilen ihaleyle dış cephe ısı yalıtımı, çatı onarımı, su tesisatının yenilenmesi, iç onarımlar ve engelli yönetmeliği kapsamında tüm düzenlemeler yapılacak. Bayramören İlçemize kazandırılacak olan yeni sağlık tesisiyle ilgili çalışmaların Kasım Ayı başında tamamlanması öngörülüyor. 


Orta İlçe Devlet Hastanesi Onarım Çalışmaları: Hastanede daha kaliteli bir hizmetin sunulması Bina tadilat çalışmalarına paralel olarak mobilya, tefrişat ve tıbbi araç ve gereç alımıyla ilgili iç mimari çalışmaları yapıldı. Çim, ağaç ve çiçeklerden oluşan peyzaj düzenlemesi Sağlık Müdürlüğümüzün imkanları kullanılarak gerçekleştirilecek. Kızılırmak İlçe Devlet Hastanesi Onarım ve Güçlendirme Çalışmaları: 6 Mayıs 2014 tarihinde yapılan ihale ile Aile Hekimliği, 112 ve entegre ile hastanenin hizmet şartları iyileştirilecek, binanın engelli ve yangıny önetmelikleri amacıyla Acil Servis ve Aile Hekimliği kısmında onarım ve modernleştirme çalışmaları yapılacak. İhalesi Ağustos Ayı başında gerçekleştirilecek olan işin Ekim Ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Ilgaz Devlet Hastanesi Çatı Onarım Çalışmaları: Binanın fiziksel şartlarının bölge koşullarına daha uyumlu hale getirilmesi amacıyla çatı onarılacak ve çatı su yalıtımı sağlanacak. Ağustos Ayı başında ihalesi gerçekleştirilecek işin 90 gün içerisinde tamamlanması düşünülüyor." 


Karatekin Gazetesi 


Geri Dön