29 / 03 / 2024

Kurtköy Blueplanet teslim

Kurtköy Blueplanet teslim

Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kurtköy Blueplanet projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi!

Toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana gelen Kurtköy Lensistanbul Konutları 270 bin TL'den satışa sunuluyor. İşte Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi..

Park Planet Kurtköy teslim tarihi!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Park Planet Pendik projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Park Planet Kurtköy teslim tarihi 2017 yılının son ayları olarak belirtiliyor.

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

360 Kurtköy’de erken teslim dönemi başlıyor!

360 Kurtköy’de ‘erken teslim’ rüzgarı esmeye başladı. Önümüzdeki yılın Ağustos ayında teslim edilmesi gerekirken bu yıl Eylül ayında sahipleriyle buluşacak konutlar için peşinat ve taksitler oturmaya başlanınca ödenecek.

Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Kurtköy Optimum Gardens projesi 191 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte Kurtköy Optimum Gardens teslim tarihi...

Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi!

Konut seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 ve dublekslerden oluşarak Kayabaşı Grup ve Redev Yapı imzası taşıyan Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de 5 katlı 84 daire ve 7 villa olarak yükselen Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi!

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Kurtköy Blueplanet teslim Haberi

Kurtköy Blueplanet teslim

Kurtköy'de Anadolu Yakası'nda inşa edilen Blueplanet projesinde yüzde 70'lik kısım yeşil alanlar için ayrılmış durumda. Projede toplam 4 blok yer alıyor. 


Şenkaya İnşaat'ın hayata geçirdiği Kurtköy Blueplanet projesinde daire alanları 52 metrekare ile 233 metrekare arasında değişiyor. 


254 konuttan oluşan Kurtköy Blueplanet projesinde daire teslimleri yıl sonu yapılacak. Tapu teslimleri ise hemen yapılıyor. 


10 bin metrekare arsa alanından oluşan Kurtköy Blueplanet projesinde daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor. 


Yüzde 10 peşinat kalanı teslimde öde sistemi uygulanan Kurtköy Blueplanet projesi Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ve Teknopark’a 5 dakika mesafede, Viaport AVM’ye 1 kilometre mesafede yer alıyor. 

Kurtköy Blueplanet iletişim bilgileri:

Telefon: 0 216 482 00 08

Web: