28 / 03 / 2024

Kurtköy Helenium Butik

Kurtköy Helenium Butik

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükselen Helenium Butik projesi 148 daireden oluşuyor. Proje Başarır inşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki, Helenium Butik teslim tarihi ne zaman?

Kurtköy Helenium Butik fiyatları!

Helenium Butik Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Butik fiyatları...

Kurtköy Helenium Butik nerede?

Başarır İnşaat imzası ile yükselen Helenium Butik'te lansmana özel fırsatlar yer alıyor. Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Helenium Butik konut satışlarına pazartesi günü başlayacak. Peki, Kurtköy Helenium Butik nerede?

Helenium Butik satış ofisi!

Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları pazartesi günü başlayacak olan projede yer alan dairelerin 2017 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor.

Kurtköy Helenium Butik fiyat!

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik konut projesinin satış süreci pazartesi günü başlayacak. Projede lansmana özel fırsatlar yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Butik fiyat listesi...

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı!

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları!

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen Helenium Boutique Rezidans 148 tane konut ve 28 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique Rezidans fiyatları...

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları!

Helenium Boutique projesinde vade farksız ödemeler yapılıyor. 148 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. İşte Kurtköy Helenium Boutique daire fiyatları..

Helenium Boutique Kurtköy güncel fiyat listesi!

148 tane daireden meydana gelen Helenium Boutiqiue projesindeki dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Helenium Boutique Kurtköy güncel fiyat listesi...

Kurtköy Helenium Boutique satılık!

Kurtköy Helenium Boutique satılık konutların büyüklükleri minimum 65 metrekare, maksimum 191 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy'de inşa ediliyor.

Kurtköy Helenium Boutique Konutları!

Kurtköy Helenium Boutique Konutları 'nın ödeme koşulları kapsamında yüzde 35 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Helenium Butik satış ofisi!

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde peşinatsız, banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların hızla devam ettiği Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri!

Helenium Boutique projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 148 tane daire ve 24 tane mağaza yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri...

Kurtköy Helenium Butik Haberi

Kurtköy Helenium Butik

Helenium Butik Kurtköy daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje "Helenium Butik: Yeni yılın beklenen projesi geldi" sloganıyla tanıtılıyor.


Kurtköy Helenium Butik 6 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Proje sosyal alanları içerisinde; yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, yürüyüş parkuru, buhar odası ve spor alanları mevcut.


Helenium Butik daire fiyatları;

1+1 daireler 179 bin TL,

2+1 daireler 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kurtköy Helenium Butik ödeme koşulları içerisinde banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 35 peşinat, 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Helenium Butik teslim tarihi 2017 yılı olarak planlanıyor.


Helenium Butik iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Beyza...