28 / 03 / 2024

kurtköy ispanyol evleri iletişim

kurtköy ispanyol evleri iletişim

Kurtköy İspanyol Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede yüzme havuzu, spor alanları, güvenlik hizmeti, oyun alanları bulunuyor.

Kurtköy İspanyol Evleri iletişim!

Kurtköy İspanyol Evleri iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutların alanları 225 metrekareden başlıyor ve de 295 metrekareye kadar çıkıyor

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi!

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de konut ve ticari alan olarak hayata geçirildi...

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

Pendik DNZ Kurtköy Evleri!

Pendik DNZ Kurtköy Evleri Deniz Yapı imzasıyla 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje toplam 311 daireden meydana geliyor.

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Vogue Kurtköy Evleri ödeme planı!

Vogue Kurtköy Evleri projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Vogue Kurtköy projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor...

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de 5 katlı 84 daire ve 7 villa olarak yükselen Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi!

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi!

Vogue Evleri Kurtköy satış ofisi iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Vogue Kurtköy Residence 3 blok halinde yükseliyor. Ayse Yapı imzası taşıyan projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim yer alıyor. Peki Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim bulunuyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

kurtköy ispanyol evleri iletişim Haberi

kurtköy ispanyol evleri iletişim


Kurtköy İspanyol Evleri Tümak İnşaat imzası ile yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy 'de yer alan projede satışlar devam ediyor.


Kurtköy İspanyol Evleri kapsamında 10 adet müstakil villa bulunuyor. Proje 3.500 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


İspanyol Evleri Kurtköy 'de yer alan konutların alanları 225 metrekare ile 295 metrekare arasında değişiyor. 


İspanyol Evleri satılık konut fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Kurtköy İspanyol Evleri 'nde;  güvenlik hizmeti, oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kafeler, tenis kortu ve yeşil alanlar bulunuyor.


İspanyol Evleri ulaşım:

Tümak İnşaat İspanyol Evleri adres: Bağdat Caddesi Tepegöz Sokak Arpat Apartmanı No.3 / 10 Çiftehavuzlar Göztepe / İstanbul



Kurtköy İspanyol Evleri iletişim:

Telefon: 0216 360 48 63

Web Adresi: www.tumakinsaat.com