25 / 04 / 2024

Kurtköy İspanyol Evleri iletişim!

Kurtköy İspanyol Evleri iletişim!

Firma: Tümak İnşaat

Proje: İspanyol Evleri

Kurtköy İspanyol Evleri iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutların alanları 225 metrekareden başlıyor ve de 295 metrekareye kadar çıkıyor



İspanyol Evleri projesi, Anadolu Yakası içinde Kurtköy'de yükseliyor. Kurtköy  İspanyol Evleri  iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Kurtköy İspanyol Evleri projesi,  Tümak İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Tümak İnşaat Kurtköy İspanyol Evleri kapsamında toplam arsa alanı 3 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 


10 adet müstakil villadan meydana Kurtköy İspanyol Evleri kapsamında yer alan dairelerin alanları 225 metrekareden başlıyor ve de 295 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kurtköy İspanyol Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Kurtköy İspanyol Evleri teslimleri ise hemen yapılıyor. 


Kurtköy İspanyol Evleri kapsamında tenis kortu, yeşil alanlar, yüzme havuzu, spor alanları, oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik hizmeti ve kafeler bulunuyor. 


Kurtköy İspanyol Evleri iletişim adres: Bağdat Caddesi Tepegöz Sokak Arpat Apartmanı No.3 / 10 Çiftehavuzlar Göztepe / İstanbul


Kurtköy İspanyol Evleri iletişim

Telefon: 0216 360 48 63

Web Adresi: www.tumakinsaat.com


projeye sor



Geri Dön