20 / 04 / 2024

Kurtköy Modakent Terminal iletişim!

Kurtköy Modakent Terminal iletişim!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Kurtköy Modakent Terminal iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV'nin uygulandığı Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor...




Modakent A.Ş tarafından inşa edilen Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Kurtköy Modakent Terminal iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde tüm daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. 3 blok olarak yükselen Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde 216 adet daire yer alıyor.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Kurtköy Modakent Terminal Evleri'nde daireler 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare büyüklüğe sahip.


Kurtköy Modakent Terminal iletişim için 0216 484 04 84 numaralı telefonu arayarak, Kurtköy Modakent Terminal satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy Modakent Terminal'de yüzde 1 KDV uygulanıyor.


13 adet dükkanın da yer aldığı Kurtköy Modakent Terminal Evleri'nde kapalı otopark, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Kurtköy Modakent Terminal nerede?

Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Kurtköy Modakent Terminal iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön